Oprah Winfrey is erg populair bij jonge, zwarte, vrouwelijke kiezers, maar valt ook in de smaak bij blanke kiezers.
Volledig scherm
Oprah Winfrey is erg populair bij jonge, zwarte, vrouwelijke kiezers, maar valt ook in de smaak bij blanke kiezers. © Reuters

Oprah zou Trump wél verslaan in presidentsrace, volgens deze rondvraag

BuitenlandMoest Oprah Winfrey zich in 2020 kandidaat stellen voor het presidentschap van de VS, dan zou ze Donald Trump met 10 punten verslaan. Dat heeft een nieuwe rondvraag van Rasmussen Reports aangetoond. Eerder deze week had de huidige Amerikaanse president vol zelfvertrouwen verkondigd dat hij de zwarte tv-figuur zeker en vast zou verslaan in een presidentsrace.

23 reacties

 • Pete Schoonhuys

  5 jaar geleden
  Ongelooflijk hoe de argumenten van de Trumpies één voor één onderuit worden gehaald en ze blijven verder zeveren. Tegenargumenten, nooit gehoord, want die kunnen ze niet aanbrengen. Lachen met 'moeilijke woorden', maar elementaire kennis van zinsbouw niet eens toepassen...
 • Michael Bruyneel

  5 jaar geleden
  Ja ok. Dees gaat erover. Zij president? Ze is 1 bedrog.
 • Geert Matthys

  5 jaar geleden
  De polls...juist ja. Die irrelevante dingen die op een of andere campus rondwaren
 • luc baken

  5 jaar geleden
  bernaerrts , een waalse stem is ook meer waard dan een vlaamse , ga je daar ook tegen protesteren ? zijn alle belgische verkiezingen nu ook ongeldig ? als de nva wint waarschijnlijk wel zeker ?
 • Marc Vinck

  5 jaar geleden
  Fons, niet nodig om dit extra uit te leggen. Bernaerts is zo; met de enige juiste mening, de hare. Nuancering is misschien al te moeilijk woord
 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.