Opnieuw onrustig op meerdere plekken in Nederland: “Ongekend veel en nietsontziend geweld”

Het is zondagavond opnieuw onrustig geworden op straat op meerdere plekken in Nederland. Zo is er zwaar vuurwerk afgestoken, geplunderd en zijn er brandjes gesticht. Voor de derde avond op rij zochten jongeren de confrontatie met de politie. 

48 reacties

 • Guy Stanbel

  6 maanden geleden
  Als je vrijheden afneemt van een bevolking, kun je je als beleidsmaker aan dergelijke zaken verwachten.
 • André Van Elslande

  6 maanden geleden
  Wie potje breekt moet potje betalen.Niet de belastingsbetaler !
 • Willy van craen

  6 maanden geleden
  Politie gebruik stroom stoot wapens ipv kluppels. Gaan weglopen is er dan niet meer bij. Pleeg je geweld moet je u er ook aan verwachten. Geen genade voor vernielers die betogingen misbruiken.
 • Jose Thijs

  6 maanden geleden
  @Kevin van Goethem: als ik alle verkeersovertredingen zie op een dag, borden c1, voetgangers door het rode licht, fietsers hetzelfde en haaientanden negeren, plus geen verlichting in de avond en niet zichtbaar, voertuigen die zonder reden over de voetpaden rijden, geen voorrang geven, met de gsm aan hun oren wegens net niet genoeg geld voor Bluetooth verbinding te kopen of niet bekwaam om te koppelen, ze hebben 48 uur per dag nodig om alles te verwerken. Begin bij u zelf, en laat deze mensen.
 • jaak Peeters

  6 maanden geleden
  Juist, Marc Spandel. En daarom moet de covid-politiek anders.
 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.