Een gezondheidswerker rouwt in New Delhi
Volledig scherm
Een gezondheidswerker rouwt in New Delhi © EPA

Opnieuw meer dan 4.000 doden in India op 24 uur tijd

Voor de tweede dag op rij heeft India meer dan 4.000 coronadoden - 4.092 om precies te zijn - geteld op amper 24 uur tijd. Zaterdag waren het er met 4.187 zelfs nog iets meer.

1 reactie

 • Dirk Dieleman

  1 maand geleden
  Ik heb altijd gedacht dat een wereldramp de mensheid zou doen samenwerken, helaas laat Corona duidelijk merken dat dit zo niet is. Iedereen denkt aan zichzelf!
 1. 18 maanden cel voor twintiger die Franse president klap gaf: “Macron vertegenwoordigt de neergang van het land”
  UPDATE
  3

  18 maanden cel voor twintiger die Franse president klap gaf: “Macron vertegen­woor­digt de neergang van het land”

  De man die dinsdag in het zuidoostelijke Tain l’Hermitage een klap uitdeelde aan Frans president Emmanuel Macron is vandaag veroordeeld tot achttien maanden gevangenisstraf, waarvan veertien maanden met uitstel. Dat heeft de strafrechter in Valence bepaald. “Macron vertegenwoordigt de neergang van het land”, liet Damien Tarel (28) eerder vandaag in de rechtszaal optekenen. De rechter heeft ook een aanhoudingsbevel uitgesproken.
 2. Bewoner overleden na uitbraak Indiase variant in woonzorgcentrum in Borsbeek, Marc Van Ranst reageert: “Net hele lage cijfers dankzij vaccinaties”

  Bewoner overleden na uitbraak Indiase variant in woonzorg­cen­trum in Borsbeek, Marc Van Ranst reageert: “Net hele lage cijfers dankzij vaccina­ties”

  In woonzorgcentrum Compostela in Borsbeek is een uitbraak met de Indiase variant van het coronavirus vastgesteld. Dat bevestigt Joris Moonens, woordvoerder van het Agentschap Zorg en Gezondheid, aan VTM NIEUWS. “Er zijn vijf besmettingen vastgesteld bij bewoners en personeel, waarvan drie met de Indiase variant. Helaas is er ook iemand overleden.” In het woonzorgcentrum was iedereen volledig gevaccineerd. “Je kan echter niet stellen dat de vaccins onvoldoende beschermen”, zegt viroloog Marc Van Ranst aan onze redactie. “Ze werken misschien minder bij bepaalde varianten, maar het zal niet ver verwijderd zijn van de honderd procent bescherming.”