AFP
Volledig scherm
© AFP

Opnieuw IS-weduwe ontsnapt uit Koerdisch kamp en onderweg naar België

Er is opnieuw een IS-weduwe ontsnapt uit het Koerdische gevangenenkamp Al-Hol en onderweg naar België. Het gaat om de 26-jarige Nora Marzkioui, de weduwe van Sharia4Belgium-kopstuk Nabil Kasmi. Dat heeft het federaal parket bekendgemaakt op het proces tegen de vrouw. Tegen Marzkioui is vijf jaar cel geëist.

166 reacties

 • Gerrit Mangé

  2 jaar geleden
  Ik wil dit probleem gratis oplossen voor België. Op de manier zoals hun echtgenotes Europeanen hebben veroordeeld.
 • magda de munck

  2 jaar geleden
  Lef hebben ze wel, zij weten ook dat ze hier ongewenst zijn, dat deert hen absoluut niet, ze hebben hier nog genoeg IS vrienden en simpatizanten.
 • Frank Kerstens

  2 jaar geleden
  Maar in het paradijs zijn geen centjes hé... Die komen ze hier halen. Dringend nieuwe verkiezingen!!!
 • Don Tessers

  2 jaar geleden
  Weg met de elite die alles faciliteren en willen dat IS strijders een nieuwe kans krijgen in Europese landen. Stop deze waanzin. Er is geen verschil tussen mannelijke en vrouwelijke strijders.
 • Bob Beye

  2 jaar geleden
  Guido B., aan welke conventies, mensenrechten of enige andere afspraak behalve dan onthoofding zonder enige vorm van proces, heeft IS zich gehouden ??
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).