Er verblijven al meer dan 20.000 vluchtelingen in de kampen, waar plaats is voor zo’n 6.300 mensen.
Volledig scherm
Er verblijven al meer dan 20.000 vluchtelingen in de kampen, waar plaats is voor zo’n 6.300 mensen. © EPA

Opnieuw honderden migranten aangekomen op Griekse eilanden: opvangkampen zitten overvol

De vluchtelingenstroom vanuit Turkije naar Griekenland duurt voort. Binnen een tijdspanne van 24 uur bereikten 427 migranten vanochtend de eilanden Rhodos, Lesbos en Samos, in het oosten van de Egeïsche Zee. Dat heeft de Griekse kustwacht laten weten. 

10 reacties

 • Diane Bernaerts

  2 jaar geleden
  En altijd is er wel ééntje die met dat idiote verzinsel "Kalergi-Plan" afkomt! Alsof ze ons gaan dwingen om kinderen te verwekken met migranten van andere origine!
 • joseph verbeke

  2 jaar geleden
  De miljarden die Turkije van Europa krijgt is dat om die vluchtelingen te beletten naar Griekenland(Europa) te komen of om die te helpen vluchten.?Mijn gedacht doet Erdogan het laatste dan kan hij die centen gebruiken om verder dictator te spelen en zijn eigen volk(die met zijn gedachtengoed niet opgetogen zijn)verder te onderdrukken.
 • Marc Verschaeren

  2 jaar geleden
  Denemarken en heel Scandinavië zit vol ! . Beseffen ze dat in BE wel ?.
 • Don Tessers

  2 jaar geleden
  Europa wil dat ze verdeeld worden want het Kalergi Plan mag niet verstoord worden. Hoogste tijd dat Europese burgers de regie zelf in handen nemen en één geel blok gaan vormen tegen Brussel.
 • Luciano Van As

  2 jaar geleden
  Man man man wat komen die toch allemaal hier zoeken? Het gaat hier in heel Europa ook niet zo goed hoor, buiten Denemarken gerekend die zijn pas goed bezig. Daar zijn de zogezegde vluchtelingen "te gast" vr een wel bepaalde periode... Wat ook logisch is!