Nadat de Franse politie eerst al een ton cocaïne onderschepte op het vrachtschip Trudy, heeft nu ook de Nederlandse politie drugs ontdekt op het schip. In tussentijd kreeg het bezoek van een gewapende bende.
Volledig scherm
Nadat de Franse politie eerst al een ton cocaïne onderschepte op het vrachtschip Trudy, heeft nu ook de Nederlandse politie drugs ontdekt op het schip. In tussentijd kreeg het bezoek van een gewapende bende. © RV

Opnieuw cocaïne ontdekt op schip dat in Duinkerke werd aangevallen

Op een schip waarvan de bemanning in Duinkerke urenlang gegijzeld is door een gewapende bende, is in Rotterdam voor 40 miljoen euro cocaïne ontdekt. Eerder had de Franse politie ook al een ton cocaïne ontdekt, waardoor het schip in Duinkerke aan de ketting lag. Wellicht was die bende op zoek naar de coke die de Franse politie niet had gevonden.

3 reacties

 • Jacques Moreews

  1 jaar geleden
  Hoe is dat mogelijk dat politie 1 ton vind en dan voor 40 miljoen coke achter laten hmmm
 • Zoë-Man Deketele

  1 jaar geleden
  Hoe meer de politie vangt, hoe agressiever de bendes te werk zullen gaan.
 • Filip De Bakker

  1 jaar geleden
  goed zo politie! Ga zo door aub met het aanpakken van die criminelen.
 1. De kans op overstromingen voor je nieuwe woning correct inschatten? Deze nieuwe G- en P-scores helpen je op weg
  Livios

  De kans op overstro­min­gen voor je nieuwe woning correct inschatten? Deze nieuwe G- en P-scores helpen je op weg

  Wie vastgoed verkoopt of verhuurt, is verplicht om preciezere informatie te verstrekken over de overstromingsgevoeligheid van de woning. Die informatieplicht is er al tien jaar, maar werd in januari verstrengd. Het overstromingsrisico wordt voortaan opgesplitst in een G-score voor het gebouw en een P-score voor het perceel. Bouwsite Livios zocht uit wat er precies veranderd is.
 2. Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangende zon: wie is er dan aansprakelijk?
  Independer

  Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangen­de zon: wie is er dan aansprake­lijk?

  Deze week mogen we flink wat zon verwachten. Dat doet deugd, maar het levert ook extra risico's op wanneer je de baan op moet. Immers, de zon hangt tijdens de winterperiode laag, wat de zichtbaarheid tijdens het autorijden serieus bemoeilijkt. Een kop-staartbotsing is dan snel gebeurd. Bepalen wie aansprakelijk is voor de schade kan dan moeilijk zijn. Independer.be zet daarom vier mogelijke botsingen - en hun gevolgen - op een rij.