Geredde migranten worden binnengebracht in Dover.
Volledig scherm
Geredde migranten worden binnengebracht in Dover. © AP

Opnieuw 292 migranten gered uit bootjes op Kanaal

In totaal zijn dinsdag 292 mensen gered uit kleine bootjes op het Kanaal. Dat hebben de Franse maritieme autoriteiten bekendgemaakt. Een gestage stroom migranten probeert Groot-Brittannië te bereiken.

3 reacties

 • johan vankeirs

  3 maanden geleden
  Ik geloof dat er hier de laatste tijd veel goede zaken gedaan worden met het vervoer van migranten.Het komt zelfs dagelijkse kost.Waar gaat het naartoe met Europa!
 • Philip Coeman

  3 maanden geleden
  Europa is totaal niet van plan kordate beslissingen te nemen teneinde het probleem definitief op te lossen. Allemaal puur volksbedrog, erger nog, eigenlijk zijn die onbekwame politici medeplichtig aan mensensmokkel. Bravo Ursula, je mag trots zijn met je megawedde van 30 mio€
 • Eric Leysen

  3 maanden geleden
  Terugsturen naar land van herkomst. Zonder pardon. De enige manier om illegale migratie te stoppen. Zogauw duidelijk wordt in die landen dat er geen doorkomen aan is zal de toevloed snel gedaan zijn. Maar daar liggen de politici niet van wakker, die zijn te druk bezig met pestmaatregelen en nieuwe belastingen uit te vinden, ondertussen hun zakken lekker verder vullend.