Een vergelijking van een foto op 8 februari (links) en op 15 juni (rechts) toont dat Kim Jong-un is vermagerd in zijn gezicht.
Volledig scherm
Een vergelijking van een foto op 8 februari (links) en op 15 juni (rechts) toont dat Kim Jong-un is vermagerd in zijn gezicht. © AP

Opmerkelijk ‘dunne’ Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un waarschuwt voor voedseltekort

BuitenlandDe Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un heeft zijn bevolking gewaarschuwd voor mogelijke voedseltekorten. Dat berichtte het staatspersagentschap KCNA woensdag. Foto’s voeden tegelijk de speculaties over zijn eigen gezondheid. Kim Jong-un is duidelijk vermagerd in zijn gezicht.

46 reacties

 • Walter Corneel

  1 maand geleden
  Hoelang gaat deze man zijn volk nog treiteren en het westen doet niets net zoals Assad ook zijn volk treitert wanneer gaat men eens al die mannen hun machtsmisbruik eens afnemen
 • André Gijbels

  1 maand geleden
  Hij is de enigste maar ook de enigste van heel Noord Korea, die zo vet eruit ziet, de rest is graat mager en kijken scheel van de honger
 • HUGO Wils

  1 maand geleden
  In plaats van met zijn hand naar zijn onderdanen te zwaaien zou hij beter net als hen wat meer moeten klappen in de handen.Goed voor hart en bloedvaten en de kilo's..
 • Steven Vanden Broeck

  1 maand geleden
  Een dikkerdje die vermagerd en dat ook absoluut moest doen, is op de sociale media en media in het algemeen, iemand waar we ons zorgen over maken voor wat betreft zijn of haar gezondheid? Typisch! Ik werkelijkheid ziet de mens er veel beter uit en zal hij zich ook veel beter voelen!
 • Ives Ameel

  1 maand geleden
  Fotoshop of oude foto? nu dikker en hij ontploft nog rapper dan zijn atoombommen. Prijs van een atoombom kan gerust voor iedere Noord Koreaan eten op tafel zetten. Je kun je afvragen waarom die dictators niet slimmer zijn en hun volk ten goede komen dit is de enige garantie dat ze zullen voortbestaan.
 1. Pfizer verwacht dit jaar 33,5 miljard dollar omzet te halen uit coronavaccin

  Pfizer verwacht dit jaar 33,5 miljard dollar omzet te halen uit coronavac­cin

  Pfizer verwacht dit jaar een omzet te halen van 33,5 miljard dollar, omgerekend zo'n 28,4 miljard euro, uit de verkoop van zijn vaccin tegen Covid-19, dat het samen met het Duitse BioNTech heeft ontwikkeld. Dat is fors meer dan de 26 miljard dollar die de groep in mei nog naar voren schoof. De Amerikaanse farmareus trok ook de omzet- en winstverwachting voor dit jaar op. Dat blijkt uit de voorstelling van de kwartaalcijfers.
 2. Frankrijk stuurt niet-gevaccineerde kinderen bij een besmetting in de klas van school
  9

  Frankrijk stuurt niet-gevacci­neer­de kinderen bij een besmetting in de klas van school

  Franse kinderen die niet gevaccineerd zijn, worden vanaf september naar huis gestuurd als er in de klas een coronabesmetting is. Leerlingen die wel gevaccineerd zijn, mogen gewoon blijven. “Dit is vanzelfsprekend een stevige aansporing om zich te laten vaccineren”, benadrukt minister van Onderwijs Jean-Michel Blanquer. Eerder had president Emmanuel Macron ook al gehamerd op het belang van vaccinatie om de pandemie tegen te gaan.