In een TikTok-video betuigden ze hun sympathie voor terreurbeweging IS.
Volledig scherm
In een TikTok-video betuigden ze hun sympathie voor terreurbeweging IS. © TikTok

Ophef op luchthaven van Düsseldorf: drie medewerkers brengen IS-groet

Drie medewerkers van de luchthaven van Düsseldorf zijn met onmiddellijke ingang ontslagen. De reden: in een TikTok-video betuigden ze hun sympathie voor terreurbeweging IS tijdens de uitoefening van hun job.

 1. Mogelijke doorbraak in Amerikaanse moordzaak van ‘de jongen in de doos’ na 65 jaar

  Mogelijke doorbraak in Amerikaan­se moordzaak van ‘de jongen in de doos’ na 65 jaar

  Na 65 jaar zou er een doorbraak kunnen zijn in een onopgeloste Amerikaanse moordzaak, die bekendstaat als ‘de jongen in de doos’. De politie heeft het lichaam van het kind geïdentificeerd dat in 1957 teruggevonden werd in een kartonnen doos in een destijds landelijk gebied buiten Philadelphia. Dat melden de Amerikaanse televisiezenders ‘CBS3' en ‘NBC10' woensdag (plaatselijke tijd) op basis van politiebronnen.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 1. Weduwe van Russische topkolonel schrijft boze brief aan Poetin: “Mijn man executeerde zichzelf door druk van mislukte mobilisatie”

  Weduwe van Russische topkolonel schrijft boze brief aan Poetin: “Mijn man executeer­de zichzelf door druk van mislukte mobilisa­tie”

  De weduwe van Vadim Boyko (44), de Russische topkolonel die eerder deze maand dood werd teruggevonden in zijn kantoor, heeft een open brief geschreven aan de Russische president Vladimir Poetin. Volgens de weduwe was haar echtgenoot onterecht de “zondebok” voor de vele problemen rond de chaotische mobilisatie van Poetin. “Hij werd verantwoordelijk gesteld voor de mislukte rekruteringen en zou daarvoor meer dan 100 miljoen roebel aan schulden moeten betalen. Dat was voor hem de druppel”, schrijft ze onder meer.