Volledig scherm
© RV

Ophef om geheime bruiloft met duizenden gasten in New York: “Respectloos voor onze inwoners”

In de VS is ophef ontstaan over beelden van een bruiloft in een synagoge met duizenden gasten in New York. Op de video, die verspreid werd door de New York Post, zou te zien zijn dat duizenden mensen zich niet aan de coronaregels houden. De gouverneur van New York spreekt er schande van, de stad is een onderzoek gestart.

9 reacties

 • Ruben Royen

  2 maanden geleden
  Ik schaam me als Joods zijnde. Dat mensen om mij heen zich aan de regels moeten houden en hun grieven uiten vind ik meer dan terecht. Die coronaregels zijn ook op mij van toepassing. Ik wil het liefst elke shabat in Antwerpen zijn. Maar ik moet als Nederlands Limburger de Belgische richtlijnen accepteren. Ik ken deze groep, Zij schaden daadwerkelijk het imago van het Jodendom. Daarom waardeer ik kritiek en doe er iets mee. 
 • Anoniem

  2 maanden geleden
  Tja, en als de gouverneur er iets aan wil doen, verwijten de Republikeinen hem direct dat hij handelt uit antisemitisme! @Luc Verstraelen: Cuomo heeft ivm Thanksgiving letterlijk opgeroepen: "Don't be a turkey!". 
 • maarten anthonis

  2 maanden geleden
  Toch niet te geloven , allemaal isoleren van de rest van de wereld , nu ligt het wel degelijke aan hun eigen , hoe onverantwoord kan je zijn , in New York stijgen de cijfers spectaculair, niet moeilijk met zulke toestanden.
 • Luc Verstraelen

  2 maanden geleden
  Dit is inderdaad een schande er wordt hier terecht commentaar opgegeven door de goeverneur van New York.Maar meneer de goeverneur wat is uw commentaar op de miljoenen Amerikanen die het vliegtuig nemen speciaal om Thanksgiving day te gaan vieren bij familie,overal ten landen?
 • Pat Vanbeveren

  2 maanden geleden
  Hmm.. raar verhaal. Normaal gezien zijn het net deze mensen die zich zeer goed aan de regels houden.
 1. Igor rekent in rijmvorm af met relschoppers die piano station Eindhoven vernielden
  VIRAAL
  9

  Igor rekent in rijmvorm af met relschop­pers die piano station Eindhoven vernielden

  Relschoppers hebben zondag voor honderdduizenden euro’s schade aangericht aan het Centraal Station van Eindhoven. Het herstellen ervan gaat tot twee maanden duren. De amokmakers grepen het instellen van een corona-avondklok bij onze noorderburen aan om slaags te raken met de oproerpolitie. De gemaskerde jongemannen en mannen trokken een spoor van vernieling door de grootste stad van Noord-Brabant.
 2. Relschoppers belagen ziekenhuis in Enschede: “Ik hoop dat ze vanochtend beschaamd wakker worden”
  Play
  122

  Relschop­pers belagen ziekenhuis in Enschede: “Ik hoop dat ze vanochtend beschaamd wakker worden”

  Op verschillende plaatsen in Nederland, waaronder Den Haag, Tilburg, Venlo, Enschede, Helmond en Roermond, hebben gisteravond mensen op straat geprotesteerd tegen de avondklok. De betogingen liepen vrijwel overal uit op rellen. Zo zouden relschoppers het ziekenhuis Medisch Spectrum Twente (MST) in Enschede bekogeld hebben met vuurwerk en hebben ze geprobeerd om de ruiten van de Spoedeisende Hulp in te gooien. “Onwerkelijk en onbegrijpelijk”, reageert Sophia de Rooij, topvrouw van MST.
 1. David krijgt de schrik van zijn leven: zes leeuwen liggen op het terras van zijn vaders woning
  Play

  David krijgt de schrik van zijn leven: zes leeuwen liggen op het terras van zijn vaders woning

 2. Racistische man vernielt buurtwinkel van Afghaanse migrant: "Al-Qaeda, Osama!"
  Play

  Racisti­sche man vernielt buurtwin­kel van Afghaanse migrant: "Al-Qae­da, Osama!"