Rv
Volledig scherm
© Rv

Opgepakte IS-jihadiste vertelt in filmpje hoe het met haar gaat: "Nee, ik word hier niet gemarteld"

JihadistenBegin december viel de meest gezochte Franse jihadiste in handen van Koerdische strijders. In een videoboodschap laat Emilie König nu zowel in het Frans als Arabisch weten dat ze goed behandeld wordt. Van martelpraktijken -zoals haar moeder beweerde- is geen sprake.

22 reacties

 • Luc Deckers

  4 jaar geleden
  Ze koos voor IS. Dus daar blijven, al is het met duizenden op 1m2 . Haar kinderen ook dus.
 • dirk verstraeten

  4 jaar geleden
  Niemand heeft haar mening gevraagd. Rot weg in de hel.
 • dirk van hoof

  4 jaar geleden
  Het was de eigen keus voor t kalifaat dus . . Laat ze daar maar
 • Steve Wildemeersch

  4 jaar geleden
  Allez blij dat het goed gaat met haar.., ze zal daar haar gading wel vinden... iedereen blij...
 • Patrik De Weirdt

  5 jaar geleden
  Waarom wordt hier eigenlijk drukte gemaakt over haar? Ze koos zelf om jihadiste te worden, laat haar dan nu de gevolgen dragen.
 1. “Laat de gijzelaars niet vrij”: Jimmy Carter (98) ontdekt op zijn sterfbed hoe hij presidentschap verloor aan Republikeins complot met Iran
  PREMIUM
  2

  “Laat de gijzelaars niet vrij”: Jimmy Carter (98) ontdekt op zijn sterfbed hoe hij president­schap verloor aan Republi­keins complot met Iran

  Hij kan nu ieder ogenblik sterven, de man die in het Witte Huis zat van 1977 tot 1981. Slechts vier jaar, want Jimmy Carter is één van de enige tien presidenten in de geschiedenis van de VS die hun herverkiezing verloren. En het is pas nu dat een kroongetuige onthult hoe dat kwam. Zijn tegenstrevers gooiden er de vrijheid en het welzijn van 52 landgenoten voor te grabbel. In een cynisch complot met Iran, dat wij hier reconstrueren.
 1. Opnieuw veel speculaties over dubbelgangers Poetin: "Wie denk je dat de echte is?”

  Opnieuw veel specula­ties over dubbelgan­gers Poetin: "Wie denk je dat de echte is?”

  Het bezoek van de Russische president Vladimir Poetin aan de door de Russen veroverde havenstad Marioepol in Oekraïne heeft opnieuw heel wat speculaties op gang gebracht over mogelijke dubbelgangers van de Russische leider. Die zouden in zijn plaats op openbare aangelegenheden verschijnen. Voor alle duidelijkheid: er is tot op dit moment geen enkel hard bewijs voor de theorie. Het gaat alleen om een hardnekkig gerucht.
 2. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  3

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.