De mannelijke toeristen die in Cambodja vastzitten voor 'dirty dancing' zijn kaalgeschoren en dragen oranje gevangenispakken.
Volledig scherm
De mannelijke toeristen die in Cambodja vastzitten voor 'dirty dancing' zijn kaalgeschoren en dragen oranje gevangenispakken. © Cambodia Expats Online

Opgepakte feesttoeristen in Cambodja kaalgeschoren en in cel gegooid

De jonge mannelijke toeristen die in Cambodja zijn opgepakt vanwege het maken van pornografisch materiaal, zijn inmiddels kaalgeschoren en in oranje gevangenispakken gestoken. Dat blijkt uit foto's die vandaag opdoken op een forum van expats die in het land verblijven.

12 reacties

 • Peter Janssen

  5 jaar geleden
  Cambodja moet wat zeggen! Kinderarbeid, uitbuiting, kindermisbruik, corruptie wordt onder de mat geveegd maar owee als toeristen in een villa een feestje bouwen..hypocrieten.Thailand van hetzelfde: paradijs voor pedofielen van over heel de wereld zolang de corrupten hun deel maar krijgen is het toegelaten.Achterlijke landen.
 • Anoniem

  5 jaar geleden
  gedraag u in het buitenland en u zal dit niet voorhebben,ik was al over gans de wereld behalve noord africa en had nooit ergens problemen,maar je mag nooit op mensen neerkijken dat is de eerste les,
 • Sander Nihillie

  5 jaar geleden
  Ik ben blank, ik mag alles, aldus den rechtse westermens. En als ze hun goesting niet krijgen volgt het woord "achterlijk" . Een bijvoegelijk naamwoord dat voor vele Vlamingen van toepassing is. Bekrompen volk.
 • Sander Nihillie

  5 jaar geleden
  Als dit land "achterlijk" is, wat zijn wij dan? Hier roepen ze moord en brand alleen maar om klederdracht. Je past je aan aan het land dat je bezoekt, punt.
 • joseph verbeke

  5 jaar geleden
  Ieder land heeft zijn waarden en zijn normen.Als er vreemden naar hier komen , zelfs nog maar voor hun kleding, nemen sommigen hier ook aanstoot aan.Het is aan de toerist voor hij een vreemd land bezoekt om na te gaan of bepaalde westerse gewoontes of gedragingen niet provocerend kunnen zijn.Ik heb eertijds in het naburige Thailand gewoond en daar waren ook westerse gedragingen die bij mensen op het platte land zeer onbeleefd voorkwamen.
 1. Macron wil “noodzakelijke” pensioenhervorming eind dit jaar uitvoeren, Franse president haalt uit naar betogers

  Macron wil “noodzake­lij­ke” pensioen­her­vor­ming eind dit jaar uitvoeren, Franse president haalt uit naar betogers

  Emmanuel Macron heeft tijdens een televisie-interview zijn omstreden pensioenhervorming verdedigd. Volgens de Franse president is de hervorming “noodzakelijk” en zijn er geen andere oplossingen. Macron haalde ook uit naar de betogers die al dagenlang hevig actievoeren tegen de hervorming – en dan vooral tegen de verhoging van de pensioenleeftijd. “We zullen geen enkele uitspatting tolereren”, aldus de president.