Voormalig Amerikaans president Donald Trump.
Volledig scherm
Voormalig Amerikaans president Donald Trump. © AP

Openbare aanklager New York: “Patroon van fraude bij Trump Organization”

De openbaar aanklager in New York beschuldigt het vastgoedbedrijf van oud-president Donald Trump en diens familie van "frauduleuze en misleidende" praktijken. Volgens procureur-generaal Letitia James heeft The Trump Organization zich herhaaldelijk schuldig gemaakt aan manipulatie van de waardering van eigendom voor belasting- en verzekeringsdoeleinden, meldt ‘The New York Times’ op basis van rechtbankdocumenten.

14 reacties

 • Bart Verwegen

  3 maanden geleden
  Dat zegt alweer veel over het het totale gebrek aan integriteit van Trump en zijn companen. Als hij het daar doet, doet hij het overal.
 • Leopold Vanhoof

  4 maanden geleden
  Kan hij en zijn kinderen, alsook The Trump Organization zo maar eisen dat het onderzoek wordt stopgezet.
 • jan boden

  4 maanden geleden
  Eigendommen kan men nu éénmaal op verschillende manieren waarderen maar geen enkele methode is absoluut. De openbare aanklager is vanuit zijn functie een politieke afrekening aan het maken.
 • mobius vandenhole

  4 maanden geleden
  Trump is zeker niet selfmade, met de centen van vader Trump, hij zou zich omdraaien in zijn graf
 • Steve Wildemeersch

  4 maanden geleden
  Mevrouw Blancmont, Een selfmade man die slaagt in het leven, daar heb ik alle respect voor… doch een omhoog gevallen narcist die zijn kapitaal heeft gekregen door zijn vader, is geen selfmade man en gezien hij meer falingen heeft dan geslaagde zaken, kunnen we dus ook stellen dat hij niet echt is ‘geslaagd in het leven’