afp
Volledig scherm
© afp

“Opdracht vergiftiging van Navalny kwam uit Kremlin”

De Russische politicus Aleksej Navalny (44) is vergiftigd in opdracht van het Kremlin. Dat stelt de Duitse krant ‘Die Zeit’ op basis van gesprekken met anonieme bronnen.

5 reacties

 • Ferdinand Nuyts

  11 maanden geleden
  Zoek het niet zo ver, De Vivaldi partijen zijn geen haar beter die doen juist het zelfde.
 • mark germanus

  2 jaar geleden
  Navalny had zeker aanhangers maar zeker niet genoeg om een bedreiging voor Poetin te zijn. In Rusland kan je gemakkelijk vrienden maken maar zeer zeker ook vijanden.Hun methoden zijn niet de onze,hij is niet de eerste en zeker niet de laatste.Daar word fake of "ambetant" news anders verwijderd. Of EU,USA zich daar mee moeit trekken die Russen zich geen lor van aan.
 • Martin Soetaert

  2 jaar geleden
  Poetin ontkent alles en daarmee is voor hem de kous af . Europa , Amerika en de rest vd wereld hoor dit en kijkt erna maar handelen kunnen en durven ze niet.
 • Filip Vanlaeken

  2 jaar geleden
  Waar blijven de sancties ? We kunnen niet omdat we gas nodig hebben. We hebben het gas nodig omdat we de overstap naar eigen verknoeid hebben, omdat er veel postjes zijn in energie.
 • Jan Timmermans

  2 jaar geleden
  De echte toedracht zullen we nooit weten maar dat “heersers” hun rivalen op een gegeven moment “uit de weg“ willen ruimen is van alle tijden.
 1. Met een gerust hart op vakantie? Vraag aan de politie om je woning te controleren
  Independer.be

  Met een gerust hart op vakantie? Vraag aan de politie om je woning te controle­ren

  Tijdens de zomermaanden profiteren heel wat inbrekers van de afwezigheid van vakantiegangers. Vertrek je binnenkort op vakantie en wil je graag ongewenst bezoek vermijden? Dan kan je vragen of de lokale politie je woning regelmatig overdag of ‘s nachts van buitenaf nakijkt, die service is trouwens volledig gratis. Daarnaast kan je ook een extra diefstalverzekering afsluiten. Independer.be legt uit hoe je jouw woning en inboedel beschermt.