Bogdan Jaremenko beweerde eerst nog dat het om “opgezet spel” ging.
Volledig scherm
Bogdan Jaremenko beweerde eerst nog dat het om “opgezet spel” ging. © AFP

Op heterdaad betrapt in Oekraïens parlement: politicus chat met prostituee over tarieven

Een volksvertegenwoordiger van de partij van de Oekraïense president Volodymyr Zelensky heeft zich danig in nesten gewerkt. Niet alleen chatte de gehuwde Bogdan Jaremenko op zijn gsm met een prostituee, hij deed dat ook nog eens midden in een zitting van het parlement. Een Oekraïense nieuwssite slaagde erin foto's te maken van zijn conversatie.

16 reacties

 • Andre Perneel

  2 jaar geleden
  Daar zijn ze het strafst in , de politiekers , overal ter wereld " spelen met hun smartphone" en de rest is bijzaak ! Ze zijn nog erger dan kinderen van dertien jaar , maar zo veel kostelijker ! Weg er mee !
 • Yves Van Rossem

  2 jaar geleden
  Onderhandelen over de prijs is altijd belangrijk wil men voor geen verrasingen staan ... Vraag maar aan onze "top politici". Die zullen u de beste koopjes wel weten aan te duiden ...
 • Eric Freiland

  2 jaar geleden
  De Europese Instellingen in Brussel en Straatsburg zijn een zegen voor de 'betere' prostitutie. Zelfs gedeeltelijk op kosten van de maatschappij. De beste informatie haal je bij ex-EP'ers, hoge politie-ambtenaren en... chauffeurs. Een ideetje voor een gedreven journalist en een boek met miljoenen oplage?
 • Tina Colpaert

  2 jaar geleden
  gsm tijdens hun job verbieden overal dat is de oplossing bij ons betrapt met gsm die niet in u kastje ligt tijdens werk ontslag!
 • bart derycke

  2 jaar geleden
  Da is toch nie vreemd. Bij ons int parlement doen ze dat zeker ook. Hou zouden ze anders weten dat er een miljard naar die sector gaat. En als hun geld op is.....kan dan spelen ze maar spelletjes zeker.