De Stephansdom in Wenen. Oostenrijk wil binnenkort de eerste maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus weer versoepelen.
Volledig scherm
PREMIUM
De Stephansdom in Wenen. Oostenrijk wil binnenkort de eerste maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus weer versoepelen. © AFP

Op deze manier willen verschillende landen hun coronamaatregelen binnenkort al versoepelen

Ondanks waarschuwingen van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) om de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus nog niet te lossen, kondigen steeds meer Europese landen deze week een geleidelijke versoepeling aan. Van een gezamenlijke Europese aanpak is echter - opnieuw - geen sprake.

76 reacties

 • tony decabooter

  9 maanden geleden
  Blijkbaar lijkt deze corona wet niet gemaakt voor iedereen ,bij een serre bedrijf in onze straat komen de Poolse werknemers toe met 5 in een auto en 3 in een vrachtwagen ,de belg die de baas is aan het stuur ,en maar plezier maken ! Corona wet verstrengen aub !
 • Sven Stolk

  10 maanden geleden
  Daar zal uitkomen dat fase 2 van herval veel erger gaat zijn. Ook hun politiek die over bevolking beslist. Kan niet. Een overkoepelend orgaan in de wereld moet dit beschermen en alle landen moeten samenwerken. Zo als mens op de hele wereld geraken we eruit. Soldaten aan grens en luchthavens voor bescherming wereldwijd van in en out moet. Eerst lokaal vrij en dan land per land. Ons allen blijven beschermen tot dat vaccin er is wereldwijd. Dat is nu prio in medische wereld. Dit moet nu.
 • Jef Denijs

  10 maanden geleden
  Het is niet de moment om iets te versoepelen. Vooral reizen moet verboden worden waarschijnlijk tot eind van het jaar.
 • Eric Van den Bergh

  10 maanden geleden
  Idd beter om WHO niet blindelings te volgen.
 • danny janssens

  10 maanden geleden
  Zolang er geen vaccin of geneesmiddel is kan er van versoepeling geen sprake zijn al duurt dit nog 5 jaar, verstrengen zou beter zijn
 1. Puppy heeft verrassing voor baasje die thuiskomt na lange nachtshift
  Play

  Puppy heeft verrassing voor baasje die thuiskomt na lange nachtshift

 2. Verzamelaars bieden 8.000 euro voor kwarts die op Cookie Monster lijkt
  Play

  Verzame­laars bieden 8.000 euro voor kwarts die op Cookie Monster lijkt