Ook Vlaams koppel in quarantaine in Nederland na vlucht vanuit Zuid-Afrika: “Duurde bijna acht uur voor we resultaat kregen”

Een Vlaams koppel zit in quarantaine in een isolatiehotel in Nederland na een vlucht vanuit Zuid-Afrika. Dat hebben de plaatselijke autoriteiten aan VTM Nieuws bevestigd. Het koppel hoopt te kunnen terugkeren naar ons land om thuis de quarantaine uit te zitten.

  1. LIVE. Geen omikronpatiënten op intensieve zorgen - Strengere coronaregels in Frankrijk: geen boosterprik gehad? Niet welkom op restaurant

    LIVE. Geen omikronpa­tiën­ten op intensieve zorgen - Strengere coronare­gels in Frankrijk: geen booster­prik gehad? Niet welkom op restaurant

    Het coronacommissariaat wil geen verplichte vaccinatie tegen Covid-19. Dat blijkt uit een nota die donderdagavond naar de leden van het Overlegcomité en het voorzitterschap van de Kamer is gestuurd. Commissaris Pedro Facon en zijn team denken wel aan de invoering van een “coronacertificaat”, dat vooral moet bijdragen aan een hogere vaccinatiegraad. Lees hier alle ontwikkelingen over het coronavirus.