De kist met Sanne in de ceremonieruimte van Natuurbegraafplaats Schoorsveld in Heeze voor de besloten uitvaart voor de 26-jarige Nederlandse.
Volledig scherm
De kist met Sanne in de ceremonieruimte van Natuurbegraafplaats Schoorsveld in Heeze voor de besloten uitvaart voor de 26-jarige Nederlandse. © ANP

Ook verongelukte Sanne (26), begeleidster van Hebe (10), vandaag begraven

In het Nederlandse dorp Heeze is vandaag de 26-jarige Sanne Bos, de begeleidster van het 10-jarige gehandicapte meisje Hebe, begraven. De uitvaart vond in besloten kring plaats. De twee kwamen vorige week tragisch samen om het leven bij wat de Nederlandse politie als een noodlottig ongeval beschouwt.

 1. “Ik wist op dat moment dat ik ging sterven”: nieuwe docu ‘War Junkies’ vertelt het verhaal van oorlogsjournalisten
  TV

  “Ik wist op dat moment dat ik ging sterven”: nieuwe docu ‘War Junkies’ vertelt het verhaal van oorlogs­jour­na­lis­ten

  Op het Filmfestival van Oostende is ‘War Junkies' in première gedaan. Een driedelige documentairereeks over “de achterkant van de oorlogsjournalistiek", zoals regisseur Jasper Christiaens het omschrijft bij VTM Nieuws. “We zochten naar fotografen, fixers, cameramannen ... Mensen die anders heel weinig aan het woord komen, maar die wel daarheen gaan, hun job doen en hun leven op het spel zetten om ons te laten zien wat daar gebeurt.” Onder hen ook VTM Nieuws-cameraman Stijn De Smet. “Ik vind het handig dat je als cameraman nog een filter hebt", zegt hij. “Je kijkt niet rechtstreeks, maar door een schermpje. Dat is een vorm van afstand creëren.”
 2. Hadden vermiste Hebe (10) en haar begeleidster een dag eerder gevonden kunnen worden? Politie zocht dinsdagavond al in de buurt van vindplaats

  Hadden vermiste Hebe (10) en haar begeleid­ster een dag eerder gevonden kunnen worden? Politie zocht dinsdag­avond al in de buurt van vindplaats

  De Nederlandse politie heeft dinsdagavond al bij knooppunt Empel gezocht naar de toen nog vermiste Hebe (10) en haar begeleidster Sanne (26), zo bevestigt een woordvoerder van de politie. Op dat moment werd hun auto echter niet gevonden. "Relatief ver weg" van deze locatie werd gisterenavond opnieuw gezocht en zag uiteindelijk een politiehelikopter de zwarte Kia Picanto waarin de twee zaten.
 1. Doden in gevonden Kia Picanto zijn Hebe en Sanne, bevestigt politie, die uitgaat van noodlottig ongeval: “Maar er is nog veel onduidelijk”
  UPDATE

  Doden in gevonden Kia Picanto zijn Hebe en Sanne, bevestigt politie, die uitgaat van noodlottig ongeval: “Maar er is nog veel onduide­lijk”

  De vermiste Hebe (10) en haar begeleidster Sanne (26) zijn dood aangetroffen in de Kia Picanto die gisteren werd gevonden bij knooppunt Empel bij de Nederlandse stad ‘s-Hertogenbosch. Dat bevestigde politiehoofd Stijn van Griensven vanmiddag bij een persmoment op het politiebureau in Den Bosch. Gisterenavond werd al gemeld dat het vermoedelijk om het tweetal ging. De politie gaat uit van een noodlottig ongeval. Er zijn nog veel elementen onduidelijk.