De Air Force One, gisteren bij de landing in het Zwitserse Davos.
Volledig scherm
De Air Force One, gisteren bij de landing in het Zwitserse Davos. © EPA

Ook Trump houdt van een koud drankje: nieuwe koelkasten Air Force 1 kosten 24 miljoen dollar

De koelkasten in het presidentiële vliegtuig Air Force One van de Verenigde Staten worden vervangen door nieuwe. De oude dateren uit 1990, toen het regeringsvliegtuig in gebruik werd genomen. De vervanging kost 24 miljoen dollar (19,3 miljoen euro), zo meldt The Guardian.

7 reacties

 • Jean West

  5 jaar geleden
  Wie heeft er nog een koelkast thuis van 1990? Dit is groot nieuws maar als men de kosten zou bekendmaken van de Belgische kamer en parlement de burger zou versteld staan.
 • Luc Cuypers

  5 jaar geleden
  In werkelijkheid 1000€ , de rest in den binnenzak !
 • marijke boulet

  5 jaar geleden
  Tja is gemakkelijk iemand anders zijn geld uitgeven , dat 25% van de Amerikanen onder de armoede grens leeft , geen ziekte verzekering heeft en voedselbonnen moet gaan bedelen om niet te verhongeren kan deze mensen niks schelen
 • Jan Halsberghe

  5 jaar geleden
  Waarschijnlijk wou hij zijn kroonjuwelen koel houden om bij zijn volgende maitresse nog een nakomeling te verwekken. Zal voor zijn officieel pensioen zijn na de volgende verkiezingen. Want zo'n clown kan het toch geen nieuwe termijn halen ?
 • Ludo Scheepmans

  5 jaar geleden
  En dat ze na 5 jaar weg gesmeten worden als er nieuw vliegtuig er is kan geen kwaad je kan even goed dat geld uit het vliegtuig smijten.
 1. Moord op Luise (12) mogelijk al dagen op voorhand gepland: daders (12 en 13) zochten op Google leeftijd waarop je strafrechtelijk aansprakelijk bent

  Moord op Luise (12) mogelijk al dagen op voorhand gepland: daders (12 en 13) zochten op Google leeftijd waarop je strafrech­te­lijk aansprake­lijk bent

  Een dag na de begrafenis van de 12-jarige Luise uit Freudenberg in het westen van Duitsland, zijn nieuwe details aan het licht gekomen over de gruwelijke moord op het meisje. Volgens de Duitse nieuwssites ‘Focus Online’ en ‘Bild’ lijkt het erop dat de twee meisjes van 12 en 13 die de feiten bekenden, de moord op hun klasgenootje al dagen op voorhand hadden gepland.
 2. Trump uitgejouwd door journalisten in Davos na uithaal naar 'fake news'

  Trump uitgejouwd door journalis­ten in Davos na uithaal naar 'fake news'

  Er is nooit een beter moment geweest voor buitenlandse bedrijven om te investeren, te bouwen en te huren in de Verenigde Staten. Dat was de kernboodschap van Amerikaans president Donald Trump op het World Economic Forum in Davos. Trump zal Amerika altijd vooropstellen. "Maar America first betekent niet America alone", zo klonk het in zijn toespraak. Daarin haalde hij ook uit naar de 'nasty press', wat hem fiks boegeroep vanuit het pubiek opleverde.