Demissionair minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid.
Volledig scherm
Demissionair minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid. © ANP

Ook Nederland beraadt zich over nieuwe coronamaatregelen

Niet alleen ons land bekijkt of er extra coronamaatregelen nodig zijn om de stijgende coronacijfers te counteren. Ook het Nederlandse kabinet denkt daarover na, zo meldt demissionair minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid (CDA) na ministerieel overleg.

9 reacties

 • paul stockmans

  1 maand geleden
  In antwerpen zijn er 70.000 volwassenen die NIET gevacinneerd zijn ! Daarom wil de Wever geen pasjes maatschappij
 • Patjen De vulder

  1 maand geleden
  En degene die hun prik gehad moeten dan boeten voor de niet prikkers ,waar gaan we naar toe
 • Ian Vandenbossche

  1 maand geleden
  Terug Probleem met Corona besmettingen? Zeker niet in Vlaanderen, dat zei De Wever op het middagnieuws van tv1. Wallonië en Brussel, daar zijn wel problemen volgens de Antwerpse burgervader en schaduw president van Vlaanderen. Het virus stopt dus aan de grens van Wallonië en Brussel. Gelukkig zijn (enkel) wij Vlamingen dus volledig veilig. Goed om weten, fiestjeeeeuuuu!
 • jurgen vergaelen

  1 maand geleden
  Verplicht vaccineren en grenzen toe tot iedereen zijn prikje gehad heeft.
 • chris delanghe

  1 maand geleden
  vrijheid van keuze is een basisrecht.
 1. Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschillende soorten
  Livios

  Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschil­len­de soorten

  Wie bouwt, is vanaf 2026 verplicht om een elektrische warmtepomp te gebruiken om zijn woning te verwarmen. Die bestaan in verschillende varianten. In de praktijk moet je meestal kiezen tussen een warmtepomp die warmte aan de bodem onttrekt of een systeem dat warmte uit de buitenlucht haalt. Wat voor jou de beste keuze is, hangt af van je woonsituatie en budget. Bouwsite Livios zet de opties op een rij.
 2. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.
 3. Mike Pence wil abortus afschaffen en noemt legalisering “een misplaatste beslissing”

  Mike Pence wil abortus afschaffen en noemt legalise­ring “een mis­plaatste beslissing”

  De voormalige Amerikaanse vicepresident Mike Pence heeft het Hooggerechtshof verzocht de historische Roe v. Wade-zaak uit 1973, waarin abortus in de VS werd gelegaliseerd, ongedaan te maken. Dat deed hij gisteren op een persconferentie in Washington DC. Hij hoopt dat het Hooggerechtshof met een volledige ommekeer van Roe v. Wade “geschiedenis zal schrijven en de heiligheid van het menselijk leven terug zal brengen”, meldt BBC.