De jongeren liepen rond met deze bivakmutsen. De politie nam ze in beslag.
Volledig scherm
De jongeren liepen rond met deze bivakmutsen. De politie nam ze in beslag. © Politiefoto

Ook in Rotterdam geruchten over plunderingen, jongeren met bivakmutsen en messen opgepakt bij JD Sports-filiaal

De Nederlandse politie heeft gisteravond zeven jongeren tussen 11 en 22 jaar aangehouden die met messen en bivakmutsen rondhingen bij een filiaal van JD Sports op de Lijnbaan in Rotterdam. De politie was alert na signalen van plunderingen. Eén jongeman trok een mes toen hij werd aangesproken door een agent in burger.

11 reacties

 • Lucien Mertens

  2 jaar geleden
  Onze toekomst...dank zij onze brave poco-paters die aan de goeie kant van de geschiedenis staan belangrijker vinden dan de veiligheid van een eens welvarende en tevreden maatschappij te vrijwaren.
 • eric maier

  2 jaar geleden
  Zeg nu nog eens dat het cliché niet klopt. het lijkt alsof ze alles doen om het meer dan waar te maken. En dan maar klagen over racisme. Wat die manager deed was niet oke, maar de winkelketen gaf haar ontslag en trad daarmee correct op en is de zaak ook afgedaan. Wat is het volgende excuus van die plunderaars ?
 • Filiep Lapeire

  2 jaar geleden
  Volledige familie uitwijzen zal het enige zijn om dit probleem uit onze maatschappij te verwijderen.
 • ANN LIMBOS

  2 jaar geleden
  Alle uitleg is goed om het crapuul uit te hangen.
 • William Bonny

  2 jaar geleden
  Welkom, In het nieuwe Vlaanderen,
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  5

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 1. Je tuinhuis, bloemenperk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzekering voor je tuin
  Spaargids.be

  Je tuinhuis, bloemen­perk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzeke­ring voor je tuin

  Heel wat mensen herontdekten tijdens de lockdown hun tuin. Misschien is dit dan ook het goede moment om even stil te staan bij de verzekering ervan. Wat als je tuinmeubilair beschadigd raakt door intense hagel of brand? Of je bloemenperk of gazon bezoek krijgt van loslopend wild of vandalen? Stel dat je opstaand zwembad lek slaat... Spaargids.be gaat voor je na of je verzekering tussenbeide komt.
 2. Bodycam van dokter legt hel van Marioepol bloot, nu is haar lot uiterst onzeker: “Russen gebruikten haar als trofee”
  Play

  Bodycam van dokter legt hel van Marioepol bloot, nu is haar lot uiterst onzeker: “Russen gebruikten haar als trofee”

  Een vrouwelijke dokter heeft met een bodycam gefilmd hoe ze in Marioepol zowel Oekraïense als Russische soldaten verzorgde. Persagentschap AP geeft de beelden nu vrij, waardoor de kijker voor het eerst een accuraat beeld krijgt van de hartverscheurende taferelen op de ziekenhuisvloer. Het lot van de Oekraïense Yuliia Paievska zelf is uiterst onzeker. Drie weken na de start van de oorlog werd ze gevangengenomen door de Russen. Na een korte verschijning op tv werd niets meer van haar vernomen. De arts werd daarbij als trofee voorgesteld, met handboeien en blauwe plekken in het gezicht.