Beeld van een mislukte stemronde maandag.
Volledig scherm
Beeld van een mislukte stemronde maandag. © EPA

Ook geen winnaar na derde stemronde in presidentsverkiezingen Italië

De presidentsverkiezingen in Italië hebben ook na een derde stemronde geen winnaar opgeleverd. De grootste partijen zijn het nog steeds niet eens over wie Sergio Mattarella moet opvolgen.

 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  8

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 3. Politicoloog Hendrik Vos: “Berlusconi is niet grote kanshebber om Italiaans president te worden, maar met hem weet je maar nooit”
  PREMIUM

  Politico­loog Hendrik Vos: “Berlusconi is niet grote kanshebber om Italiaans president te worden, maar met hem weet je maar nooit”

  De Italiaanse centrum- en ultrarechtse partijen steunen de 85-jarige ex-premier Silvio Berlusconi om de volgende president van Italië te worden. De partijloze huidige premier Mario Draghi (74) geniet de steun van de centrumlinkse Democratische Partij. Draghi lijkt de grootste kanshebber. “Al weet je met Berlusconi nooit, hij is al zoveel keren uit zijn as herrezen”, meent politicoloog Hendrik Vos (UGent).