De vijf dodelijke slachtoffers: Andréa Meyer (52), Liv Berit Borge (75), Hanne Merethe Englund (56), Gun Marith Madsen (78) en Gunnar Erling Sauve (75).
Volledig scherm
De vijf dodelijke slachtoffers: Andréa Meyer (52), Liv Berit Borge (75), Hanne Merethe Englund (56), Gun Marith Madsen (78) en Gunnar Erling Sauve (75). © EPA

Ook Duitse vrouw bij vijf dodelijke slachtoffers van aanval in Noorse Kongsberg

Onder de vijf doden van de aanval in het Noorse Kongsberg is ook een Duitse vrouw. Dat bevestigt het Duitse ministerie van Buitenlandse Zaken. De Noorse politie heeft zaterdag de namen van de slachtoffers bekendgemaakt.

  1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
    Streamz

    Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

    Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.