Foto's links en midden: een parachutist van Greenpeace verstoorde dinsdagavond de EK-wedstrijd Duitsland-Frankrijk in München. Foto's rechts: eerdere fout gelopen parachutestunts.
Volledig scherm
Foto's links en midden: een parachutist van Greenpeace verstoorde dinsdagavond de EK-wedstrijd Duitsland-Frankrijk in München. Foto's rechts: eerdere fout gelopen parachutestunts. © AFP - EPA - AP - YouTube

Ook deze parachutestunts liepen mis

Een parachutist van Greenpeace is vlak voor de EK-wedstrijd Duitsland-Frankrijk rakelings over het publiek gescheerd en daarna met een flinke klap op het veld geland. Twee toeschouwers in het stadion in München raakten gewond. Stunts met parachutes bij aanvang van sportwedstrijden lopen wel vaker mis, soms zelfs met dodelijke afloop, een overzicht.

1 reactie

 • Marcus Camps

  1 maand geleden
  Graag in de gevangenis gooien a.u.b. Duizenden mensen in gevaar brengen, denk maar aan paniekreactie etc ... Hoop dat ze hen financieel ook eens goed pluimen. Eens berekenen hoeveel zo'n actie hun publicitair 'opbrengt' en dat bedrag sowieso al verbeurd verklaren.
 1. Wie filmde in onze ambassade in Turkije? Een perverse bewakingsagent of toch een spion?
  PREMIUM
  11

  Wie filmde in onze ambassade in Turkije? Een perverse bewakings­agent of toch een spion?

  Er is verdachte apparatuur gevonden in onze ambassade in Turkije. Wie die daar geplaatst zou hebben, wil Buitenlandse Zaken niet kwijt. “Het was een perverse bewakingsagent die vrouwelijke diplomaten filmde voor zijn genot”, zo sust de Turkse pers. Best mogelijk. Maar feit is ook dat ambassades altijd al een doelwit van spionnen waren — en dat Turkije een reputatie heeft op dat vlak.