REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Ook Berlusconi roept op om migranten van Nederlands reddingsschip aan land te laten in Sicilië

De 47 migranten die vastzitten op de reddingsboot Sea Watch 3 voor de kust van Sicilië moeten de toestemming krijgen om aan land te komen, heeft de voormalige Italiaanse premier Silvio Berlusconi gezegd.

6 reacties

 • Marc Verdonck

  4 jaar geleden
  Zeer zware straffen voor die mensenhandelaars en schip aan de ketting. Alle subsidies blokkeren en gebruiken voor afschrikkingsmiddelen tegen mensensmokkelaars.
 • Ludwig VdB

  4 jaar geleden
  Berlusconi heeft in se gelijk, 47 maakt niets op 600.000 maar dezen die nog volgen na die 47 als de piste weer open is zullen heel zeker het verschil maken en zullen op korte termijn heel Italië en bij uitbreiding de volledige EU destabiliseren.
 • Filip Vanlaeken

  4 jaar geleden
  Als ze opgepikt zijn, gerd dus, net buiten Libie, brend ze dan snel in veiligheid door ze af te zetten in Libie. Of gaat het niet daar om maar om mensensmokkle, om linkse doctrine door de strot van de belastingbetaler te duwen ? Om voor zichzelf als NGO de blijvende geldstroom van naief groenrood te garanderen ? Alsdan heeft Salvini natuurlijk groot gelijk : met alle Chinezen, maar niet met den dezen. Dankuwel mijnheer Salvini. Arresteer ze maar met de groeten van de meeste Europeanen.
 • Ludovic De Beuckeleer

  4 jaar geleden
  groot gelijk Marc Camp, ze staan op Nederlandse bodem, maar die zullen de struisvogel politiek uitoefenen ( wat ik niet zie enz....)
 • Theo Van Hoof

  4 jaar geleden
  Idd Marc Van Camp. Ze zijn in Nederland dus moeten ze maar naar Nederland varen. De vlag zegt alles.
 1. Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op
  Spaargids.be

  Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op

  Stoppen met roken biedt niet alleen voordelen voor je gezondheid, het is ook een opsteker voor je portemonnee. Je bespaart op de kostprijs van sigaretten en behaalt met je niet-uitgegeven centen mogelijk een mooi beleggings- en spaarrendement. Bovendien dwing je bij de bank een goedkopere schuldsaldoverzekering af. Spaargids.be rekent uit hoeveel geld stoppen met roken je precies kan opleveren.
 2. Vanaf nu kan je een betaalpauze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?
  Spaargids.be

  Vanaf nu kan je een betaalpau­ze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?

  Wie zijn rekeningen niet langer kan betalen, kan vanaf vandaag een betaalpauze voor de hypothecaire lening aanvragen. Om in aanmerking te komen, moet je aan enkele voorwaarden voldoen. Is dat het geval, dan hoef je van je lening gedurende een jaar geen kapitaal af te lossen, maar betaal je alleen de intresten. Hoeveel is dat dan precies? En schuilen er ook addertjes onder het gras? Spaargids.be zocht het uit.
 1. Saoedische kroonprins MBS beroept zich op immuniteit in VS-rechtszaak over moord op journalist Jamal Khashoggi

  Saoedische kroonprins MBS beroept zich op immuniteit in VS-rechtszaak over moord op journalist Jamal Khashoggi

  De Saoedische kroonprins Mohammed bin Salman, ook wel MBS genoemd, voelt zich beschermd tegen mogelijke strafrechtelijke vervolging nu hij benoemd is tot minister-president van zijn land. Na de moord op Jamal Khashoggi, de journalist die zich kritisch uitliet over de Saoedische regering, had zijn verloofde Hatice Cengiz klacht ingediend in de VS tegen Bin Salman en anderen die verdacht worden van betrokkenheid bij de dood van Khashoggi.