REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Ook Berlusconi roept op om migranten van Nederlands reddingsschip aan land te laten in Sicilië

De 47 migranten die vastzitten op de reddingsboot Sea Watch 3 voor de kust van Sicilië moeten de toestemming krijgen om aan land te komen, heeft de voormalige Italiaanse premier Silvio Berlusconi gezegd.

6 reacties

 • Marc Verdonck

  2 jaar geleden
  Zeer zware straffen voor die mensenhandelaars en schip aan de ketting. Alle subsidies blokkeren en gebruiken voor afschrikkingsmiddelen tegen mensensmokkelaars.
 • Ludwig Vanden Boer

  2 jaar geleden
  Berlusconi heeft in se gelijk, 47 maakt niets op 600.000 maar dezen die nog volgen na die 47 als de piste weer open is zullen heel zeker het verschil maken en zullen op korte termijn heel Italië en bij uitbreiding de volledige EU destabiliseren.
 • Filip Vanlaeken

  2 jaar geleden
  Als ze opgepikt zijn, gerd dus, net buiten Libie, brend ze dan snel in veiligheid door ze af te zetten in Libie. Of gaat het niet daar om maar om mensensmokkle, om linkse doctrine door de strot van de belastingbetaler te duwen ? Om voor zichzelf als NGO de blijvende geldstroom van naief groenrood te garanderen ? Alsdan heeft Salvini natuurlijk groot gelijk : met alle Chinezen, maar niet met den dezen. Dankuwel mijnheer Salvini. Arresteer ze maar met de groeten van de meeste Europeanen.
 • Ludovic De Beuckeleer

  2 jaar geleden
  groot gelijk Marc Camp, ze staan op Nederlandse bodem, maar die zullen de struisvogel politiek uitoefenen ( wat ik niet zie enz....)
 • Theo Van Hoof

  2 jaar geleden
  Idd Marc Van Camp. Ze zijn in Nederland dus moeten ze maar naar Nederland varen. De vlag zegt alles.