Vrouwen in traditionele kostuums die rituele dans en zang uitvoeren om de zomerzonnewende te vieren en om respect te betuigen aan een oude vissersboot die in brand staat.
Volledig scherm
Vrouwen in traditionele kostuums die rituele dans en zang uitvoeren om de zomerzonnewende te vieren en om respect te betuigen aan een oude vissersboot die in brand staat. © Shutterstock / F-Focus by Mati Kose

Onzekere toekomst voor Vrouweneiland Kihnu: “Dit is een verhaal over het verleden dat belangrijk is voor de toekomst”

Kihnu, een eilandgemeenschap voornamelijk aangedreven door de kracht en veerkracht van vrouwen, wordt op beeld gelegd door een Noorse portretfotografe. De fotografe vertelt het verhaal van ‘Het Vrouweneiland’, maar dan wel een met een onzekere toekomst.

0 reacties

  1. BINNENKIJKEN. ‘Camping Coppens’ opent eindelijk de deuren: ontdek hier alle praktische details
    PREMIUM
    Showbizz

    BINNENKIJ­KEN. ‘Camping Coppens’ opent eindelijk de deuren: ontdek hier alle praktische details

    Op tv krijgen Staf Coppens en de zijnen vanavond verlossend nieuws: de langverwachte vergunning voor de aankoop van hun camping is eindelijk binnen. Al was dat eigenlijk geen verrassing meer, want zaterdag opende Camp Grinsby voor het eerst de deuren. Zodra corona het toelaat, kan je dus een plekje boeken op hun prachtige locatie. Maar wat betaal je eigenlijk precies voor een kampplaats? En voor de hutjes? En hoe geraak je daar eigenlijk het best?