Onze oorlogsreporter bezoekt Russische martelkamer in Izjoem: “Dit kunnen enkel beesten doen”

In de Oekraïense stad Izjoem, die in september werd bevrijd na zes maanden door de Russen te zijn bezet, vonden in die periode ook martelingen plaats. Dat was al bekend, maar nu zijn er ook beelden opgedoken van de martelkamers. VTM Nieuws-reporter Robin Ramaekers daalde af in een van die kamers. “Je krijgt er koude rillingen van als je er staat.”

19 reacties

 • JAAK DECROP

  2 maanden geleden
  Wanneer zal het Westen eens hard reageren , nu we meer en meer ontdekken dat de Russen daar burgers doden, martelen en bedriegen. Nu is het echt tijd. Gedaan met toekijken
 • Thierry Lints

  2 maanden geleden
  Mensen doen dit - beesten (dieren) doen dit niet
 • Harry Vermeulen

  2 maanden geleden
  Russen zijn dus erger dan beesten .
 • Francois VERHEYEN

  2 maanden geleden
  Mensen doen dit en geen beesten, maar in elke oorlog is hetzelfde.
 • stefan crama

  2 maanden geleden
  Een propere oorlog bestaat niet, hierbij het bewijs.
 1. PayPal verliest een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
  Spaargids.be

  PayPal verliest een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

  Het betaalplatform PayPal stopt met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.