Onze oorlogsreporter bezoekt Russische martelkamer in Izjoem: “Dit kunnen enkel beesten doen”

In de Oekraïense stad Izjoem, die in september werd bevrijd na zes maanden door de Russen te zijn bezet, vonden in die periode ook martelingen plaats. Dat was al bekend, maar nu zijn er ook beelden opgedoken van de martelkamers. VTM Nieuws-reporter Robin Ramaekers daalde af in een van die kamers. “Je krijgt er koude rillingen van als je er staat.”

19 reacties

 • JAAK DECROP

  2 maanden geleden
  Wanneer zal het Westen eens hard reageren , nu we meer en meer ontdekken dat de Russen daar burgers doden, martelen en bedriegen. Nu is het echt tijd. Gedaan met toekijken
 • Thierry Lints

  2 maanden geleden
  Mensen doen dit - beesten (dieren) doen dit niet
 • Harry Vermeulen

  2 maanden geleden
  Russen zijn dus erger dan beesten .
 • Francois VERHEYEN

  2 maanden geleden
  Mensen doen dit en geen beesten, maar in elke oorlog is hetzelfde.
 • stefan crama

  2 maanden geleden
  Een propere oorlog bestaat niet, hierbij het bewijs.
 1. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.
 2. TotalEnergies neemt afstand van Russische partner Novatek

  TotalEner­gies neemt afstand van Russische partner Novatek

  De Franse energiereus TotalEnergies neemt afstand van Novatek, de historische partner in Rusland. De participatie van 19,4 procent in Novatek schrijft TotalEnergies voortaan niet meer in de eigen boeken. Daarvoor zal het olie- en gasbedrijf een afwaardering van 3,7 miljard dollar in het vierde kwartaal inschrijven. TotalEnergies trekt ook met onmiddellijke ingang de twee vertegenwoordigers in Novateks raad van bestuur terug, meldt het bedrijf.