Onze correspondente Greet De Keyser.
Volledig scherm
Onze correspondente Greet De Keyser. © VTM Nieuws

Onze experte Greet De Keyser over fraudeclaims Trump: “Geen hard bewijs, zijn team blaast warm en koud tegelijk”

Het regent misnoegde tweets van Donald Trump die beweert dat er gefraudeerd wordt bij het tellen van de stemmen. Het zint hem niet dat er nu nog staten zijn die stemmen tellen en er nog stembiljetten opduiken. Daarom spant de president de ene na de andere rechtszaak aan. Volgens onze experte Greet De Keyser heeft het Trump-team alvast geen harde bewijzen voor grootschalige fraude. 

18 reacties

 • JOHAN VLEIRICK

  11 maanden geleden
  Ik denk dat Trump niet wil verliezen, want dan verliest hij zijn presidentiële onschendbaarheid! En er hangen hem een pak processen wegens financiële malversaties boven het hoofd!
 • Pierre Van Dijk

  11 maanden geleden
  Marianne en co, onmogelijk meerdere keren te stemmen met 1 ID en handtekening. Het Trump kamp weet dat ze verloren zijn en probeert zo door zelf fraude te plegen (Zijn we gewon van Trump, maar sommigen hier willen dat niet zien!) de verkiezingen naar hun hand te zetten. Trump probeert de spelregels aan te passen in zijn voordeel tijdens het spel. Dat is FRAUDE! Blij dat we hopelijk van de slechtste, narcistische en criminele president ooit vanaf zijn. 
 • Marianne Van den Lemmer

  11 maanden geleden
  Er is zeker sprake van fraude. Mijn vrienden in USA kregen meerdere biljetten om te gaan stemmen. Er wordt op grote schaal gefraudeerd. Alles zou opnieuw moeten worden gedaan, maar dan met echte controle.
 • Thomas Vandevelde

  11 maanden geleden
  Misschien een niet anti Trump supporter gebruiken als reporter. En Biden heeft wel degelijk zijn macht misbruikt als VP onder Obama voor zijn zoon. En laat ons nietvergeten dat de USA al 4jaar geen land is binnengevallen. Ik ben zelf geen Trump fan nochtans maar al helemaal geen Biden fan die als VP z'n junkie zoon beschermt en leuke advocaat postjes bezorgt in bedrijven
 • Philippe De Meyer

  11 maanden geleden
  Ze zouden beter een voorbeeld nemen aan hoe het stemmen hier gebeurd!
 1. Wat als Trump na nederlaag gewoon blijft zitten? Dit is hoe de juridische strijd er zou uitzien
  PREMIUM

  Wat als Trump na nederlaag gewoon blijft zitten? Dit is hoe de juridische strijd er zou uitzien

  Twee dagen na de Amerikaanse verkiezingen is nog steeds niet duidelijk of straks opnieuw de 45ste dan wel de 46ste president zijn intrek neemt in het Witte Huis. Naast een hertelling van de stemmen wordt een juridische strijd verwacht. Maar wat als die rechtszaken aanslepen, blijft Donald Trump dan gewoon op post? “Eén ding is zeker: het mandaat van de huidige president loopt af op 20 januari”, zegt Amerika-kenner Bart Kerremans (KU Leuven).