Donald Trump.
Volledig scherm
Donald Trump. © EPA

Onze experte Greet De Keyser: “Dit zat er aan te komen, hij lachte Pence zelfs uit omdat hij altijd mondmasker droeg”

Veel Amerikanen weten nog niet dat Donald Trump en zijn vrouw positief getest hebben op het coronavirus vermits het in de Verenigde Staten nog nacht is. Onze experte Greet De Keyser werd uit haar bed gebeld om haar kijk op de zaak te geven.

20 reacties

 • Ronny Van Loock

  2 jaar geleden
  Eerlijk gezegd vertrouw ik die gast voor geen haar ... ik denk dat DIT een Trump-hoax is die is opgezet als verkiezingsstunt ... komt msschn volgende week al vertellen dat het virus hem niet de baas kan en dat HIJ het virus verslagen heeft of te slim af was ...
 • Erik De Smet

  2 jaar geleden
  Alsof je met mondmasker niet besmet kan geraken. De media is in zijn nopjes en gooit alle ethiek overboord om Trump neer te sabelen terwijl COVID-19 iedereen kan overkomen. Het kan best zijn dat Trump hier mentaal sterker zal uitkomen en zijn genezing een voordeel in de kiescampagne zal worden.
 • Jean-Claude Van Meirhaeghe

  2 jaar geleden
  Trump zit vol leugens dit zal ook zo een stunt zijn om zijn verantwoordelijkheid te ontlopen, dit is een struisvogel gedoe
 • Aquila van Boxel

  2 jaar geleden
  Een masker dragen is net zoals de verkeersregels respecteren. Het vermindert aanzienlijk de kans op problemen. Het dragen van een mondmasker beschermt Anderen deels tegen jou. Daarom is het belangrijk dat de Anderen het OOK dragen.
 • Lisette Theunis

  2 jaar geleden
  Het zou best een tactische zet kunnen zijn van Trump. Het kan wat extra stemmen opleveren als je achterstaat in de peilingen..
 1. Navalny: "Amper 46 van de 200 rijkste Russen gesanctioneerd. Deze bondgenoten van Poetin leven er nog vrolijk op los”

  Navalny: "Amper 46 van de 200 rijkste Russen gesanctio­neerd. Deze bondgeno­ten van Poetin leven er nog vrolijk op los”

  De gevangengenomen Russische oppositieleider Aleksej Navalny roept vanuit de cel op om het net rond de steenrijke bondgenoten van president Poetin te sluiten, want dat is volgens hem zo lek als een zeef. “Amper 46 van de 200 rijkste Russen worden door het Westen gesanctioneerd”, voert hij aan. “Dat klinkt me niet meteen als een ‘totale oorlog’ tegen de oligarchen van Poetin.”