REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Onze expert Greet De Keyser over de twijfel van Trump: “De druk wordt alsmaar groter”

De VS gaan niet in een lockdown om de verspreiding van het coronavirus te bedwingen. Dat zei de Amerikaanse president Donald Trump vrijdag tijdens zijn eerste persconferentie sinds Joe Biden afgelopen weekeinde werd uitgeroepen tot winnaar van de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Hij ging ook zijdelings in op de verkiezingen, nadat hij zich bijna leek te verspreken. “De tijd zal uitwijzen wie in januari aantreedt”, klonk het. Onze expert Greet De Keyser ziet de druk op de president toenemen.

26 reacties

 • Johnny Chanet

  8 maanden geleden
  De man moet opgesloten worden is een gevaar voor de maatschappij. 
 • Hans Mannaerts

  9 maanden geleden
  KRISTOFF JOOSENS, in zowat alle staten zijn ondertussen de officiele resultaten bekend gemaakt. Neemt niet weg dat er geen hertellingen of rechtzaken mogelijk zijn tegen die resultaten, maar de kans dat het resultaat in een staat nog omgekeerd wordt is enorm klein. Ook dat zijn regering zeker 5 keer zo snel een vaccin heeft laten ontwikkelen is alweer een leugen. De regering in de VS heeft niets met het vaccin van Pfizer te maken, daarnaast liggen andere vaccins op een gelijkaardig schema.
 • Janus Trijp

  9 maanden geleden
  De enige goede plaats voor deze onbenul , is achter de tralies.
 • Kees Huls

  9 maanden geleden
  Wat een aanfluiting weer! Allemaal leugens, Pfizer heeft totaal geen hulp van de staat gehad. Ze testen niet het meest in de hele wereld maar komen juist nog steeds testcapaciteit tekort. En het ergste is: Geen enkel woord van troost voor de slachtoffers. Noemt zich staatshoofd. Ook geen enkele oproep tot maatregelen, alleen maar gebalk. Biden wil wel het probleem aanpakken maar wordt nog geblokkeerd.
 • Willy Devroey

  9 maanden geleden
  Ik geloof nog altijd niet dat Trump zelf Covid 19 had. propagandastunt, want in de hele wereld is niemand die zo miraculeus genas met een ersatzmiddel. Die vent staat bol van de leugens en bedreigingen. Hij weert zich zo omdat hij weet dat hij niet de briljante zakenman is die hij bewierookt. Hem wacht zeker de gevangenis tenzij hij vlucht uit de US en zich gaat verschuilen op een onbewoond eiland.
 1. Italië geeft reddingsschip Artsen Zonder Grenzen weer vrij
  5

  Italië geeft reddings­schip Artsen Zonder Grenzen weer vrij

  Het reddingsschip Geo Barents van Artsen Zonder Grenzen (AZG) vaart weer rond op de Middellandse Zee. De Italiaanse kustwacht heeft het opnieuw vrijgegeven, nadat het schip drie weken aan de ketting had gelegen in de haven van Augusta op het eiland Sicilië. Volgens de autoriteiten mocht de Geo Barents niet uitvaren wegens technische onregelmatigheden, maar voor de hulporganisatie werd die reden aangevoerd om te voorkomen dat het schip reddingsoperaties zou uitvoeren.