Een dragqueen maakt verrassend haar opwachting in Washington.
Volledig scherm
Een dragqueen maakt verrassend haar opwachting in Washington. © AFP

Onverwachte verschijning: dragqueen duikt op tijdens hoorzitting over impeachment Trump

Vanaf nu is de hele impeachtment-procedure, die kan leiden tot de afzetting van de Amerikaanse president, openbaar. En dus wordt ook het publiek onder de loep genomen. Vele lenzen zochten en vonden een bijzondere verschijning: een dragqueen in een knalrode jurk.

2 reacties

 • Stef Geentjens

  3 jaar geleden
  Komaan mensen het is 2019 precies of er lopen in de VS geen drag queens op staat rond? Maar als er is eentje naar een openbare hoorzitting komt staat de media inneens in brand ofwat? Ongelooflijk hoe snel ze daar zijn afgelijdt van de hoofdzaak
 • wesley netnem

  3 jaar geleden
  Er zal niks gebeuren vermits de Republikeinen in de senaat een meerderheid hebben en je hebt 2/3 van de stemmen nodig voor een impeachment !? Dit is allemaal Show om de burgers een rad voor de ogen te draaien en zo kunnen de Rijken en Politici Rustig verder Graaien !!
 1. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
  Tweakers

  Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

  Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.
 2. De kans op overstromingen voor je nieuwe woning correct inschatten? Deze nieuwe G- en P-scores helpen je op weg
  Livios

  De kans op overstro­min­gen voor je nieuwe woning correct inschatten? Deze nieuwe G- en P-scores helpen je op weg

  Wie vastgoed verkoopt of verhuurt, is verplicht om preciezere informatie te verstrekken over de overstromingsgevoeligheid van de woning. Die informatieplicht is er al tien jaar, maar werd in januari verstrengd. Het overstromingsrisico wordt voortaan opgesplitst in een G-score voor het gebouw en een P-score voor het perceel. Bouwsite Livios zocht uit wat er precies veranderd is.