Fatima B. tijdens een interview met Franse zender BFMTV.
Volledig scherm
Fatima B. tijdens een interview met Franse zender BFMTV. © RV

“Ontsnapte Belgische vrouw al terug bij IS”

Eén van de drie Belgische vrouwen die vorig weekend ontsnapten uit het Koerdische gevangenenkamp in Ain Issa, zit al terug bij de terreurgroep Islamitische Staat. Dat hebben Franse vrouwen die in haar gezelschap verkeren aan verwanten thuis gemeld.

243 reacties

 • ERWIN MINNEBO

  1 jaar geleden
  Terug bij IS, en zeggen dat er reeds slimme geesten opriepen om die terug bij ons binnen te laten en te helpen...wel waar wacht men op om al die personen die vrijwillig naar Syrië gingen, hun Belgische nationaliteit af te nemen. Misschien een aanslag van IS op het parlement of een of ander minister .
 • MYRTHE PASS

  1 jaar geleden
  Het zijn geen Belgische vrouwen. Ze woonden in België, maar gedroegen zich waarschijnlijk binnen het gezin niet westers. Zij hebben duidelijk voor Syrië en voor de terreurgroep gekozen. Zij hebben hiervoor België de rug toe gekeerd. Ze zijn ook van een andere, dan de Belgische, origine.
 • Thiery Vansweevelt

  1 jaar geleden
  Stop al dat emotioneel geleuter. De enige verstandige oplossing: naar Europa halen en levenslang vastzetten zonder kans op vrijlating in een speciaal te bouwen gevangenis voor IS-aanhangers. Het kost geld, maar dan weten we tenminste dat ze veilig opgeborgen zitten.
 • Cor Dierckx

  1 jaar geleden
  Het zal moeilijk worden voor de Rudy om ze nog te vinden! Een ding is moeilijk te begrijpen dat er van dat crapuul nog zomaar het hazenpad kunnen kiezen.
 • Helen Clinton

  1 jaar geleden
  Hallo EU politiekers. Kunnen jullie nu eens 5 minuten politieke moed tonen? Stuur eens enkele vliegtuigen naar ginder en gooi alles plat. Gedaan met de zever. De Turken en Amerikanen zullen ons dankbaar zijn. De gewone Syrier is allang zijn land ontvlucht (zit misschien al hier) dus de enige idioten die daar nog zitten verdienen niet beter. Opgekuist staat netjes. Waarvoor dank van een Europese burger.
 1. Yvette gaat viraal nadat ze haar kast vergeet op te ruimen
  Play

  Yvette gaat viraal nadat ze haar kast vergeet op te ruimen

 2. Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemotherapie: "De kinderen geven mij kracht"
  Play

  Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemothera­pie: "De kinderen geven mij kracht"