Volledig scherm
© REUTERS

Ontmoeting tussen Trump en Poetin afgelopen, Trump gewaagt van "erg goed begin"

De ontmoeting achter gesloten deuren tussen de Amerikaanse president Donald Trump en zijn Russische ambtsgenoot Vladimir Poetin is afgelopen. Dat meldt het Russische persagentschap Interfax. Trump had het na afloop kort over een "heel goed begin". De presidenten waren enkel vergezeld door hun tolken.

50 reacties

 • Anoniem

  3 jaar geleden
  Het is toch allemaal zo "geweldig" en "fantastisch", vooral hijzelf: ik blijf het zeggen: dit is de Amerikaanse Eddy Wally!
 • Peter Bonacasa

  3 jaar geleden
  Terwijl heel Amerika "verraad!" roept blijft Trump in een alternatief universum leven. Datzelfde universum waar hij een succesvol zakenman is, bowling green heeft plaatsgevonden en hij op een eekhoorn over de regenboog rijdt (dankjewel Sean Spicer)
 • jean petermans

  3 jaar geleden
  Trump en zijn overmatig gebruik van adjectieven, het blijft lachwekkend.
 • Jan peeters

  3 jaar geleden
  Eric Deleu, vlug naar Rusland of Amerika verhuizen, wat houdt jou tegen? Je zal het verschil vlug merken met een dictator en een populist-dictator aan de macht, Je kunt in Vlaanderen al zien wat er met populisten aan de macht gebeurt, overheidsschuld enorm gestegen en ze gingen het anders doen en dàt in deze super gunstige tijden....maar niemand houd je tegen om te verhuizen, als jij het in Rusland zo goed vindt, je zal wel moeten leren zwijgen en ja knikken....
 • marc verleysen

  3 jaar geleden
  Trump mag proberen om recht te trekken wat de vorige presidenten en hun "deep state"-accolieten (bewust) hebben kapotgemaakt. Ik wens hem het beste en hoop om eindelijk een kans op meer wereldvrede te zien.
 1. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 1. Ex-Miss Belgian Beauty Eveline Hoste: "Ik vond mezelf ook mooi toen ik zwaarder was"
  Play

  Ex-Miss Belgian Beauty Eveline Hoste: "Ik vond mezelf ook mooi toen ik zwaarder was"

 2. Overvaller bedreigt personeel met neppistool: politie toont klopjacht op dader
  Play
  Op Interventie

  Overvaller bedreigt personeel met neppistool: politie toont klopjacht op dader