Op de sociale berichtenapp Parler dook dit bericht op van een populaire gebruiker die regelmatig dingen post over QAnon, een beweging van complotdenkers.
Volledig scherm
Op de sociale berichtenapp Parler dook dit bericht op van een populaire gebruiker die regelmatig dingen post over QAnon, een beweging van complotdenkers. © Reuters/screenshot Twitter

Onheilspellende berichten doen vermoeden dat Trump-fans nieuwe aanval op Capitool plannen

Plannen Trump-fans een nieuwe bestorming van het Capitool? De vraag werpt zich op nadat techbedrijven Google, Apple en Twitter ingrijpende maatregelen nemen uit vrees voor nieuwe oproepen tot geweld. Twitter verwees expliciet naar ‘nieuwe gewapende protesten, waaronder een tweede aanval op het Capitool’. Het gaat mogelijk om onheilspellende berichten die werden verspreid via de app Parler. 

28 reacties

 • hugo van der speeten

  2 weken geleden
  Dit lijkt op de bestorming van de Bastille in Frankrijk en het ontstaan van de revolutie ,maar dit zijn nu andere tijden en de media bepaalt wat er nu gebeurt.
 • Robert Swillen

  2 weken geleden
  Of dat ze Amerika terug groot gaan maken na Trump, Is een groot vraagteken? Zij komen met niemand overeen zij willen steeds de baas spelen over gans de wereld.
 • johny daneels

  2 weken geleden
  We leven nog steeds in de middeleeuwen, alleen zijn de graaiende kasteelheren nu elite politiekers geworden
 • wim Goossens

  2 weken geleden
  Wanneer gaan we hier in het "Westen" (Europa) eens inzien dat de Democrats, hier linksen genoemd, nog rechtser zijn dan het Vlaams belang hier ... In amerika zou de NV-A en het VB als communisten worden weggezet ...
 • Bart Ockier

  2 weken geleden
  Dit is waarom we gedecentraliseerde social platformen nodig hebben, want rechtvaardig censureren doen die monopoly hebbers niet, eerst gedecentraliseerd geld, dan media.
 1. Twee epische filmmonsters clashen in Godzilla vs. Kong
  Play
  film

  Twee epische filmmon­sters clashen in Godzilla vs. Kong

 2. Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen
  Play
  bizar

  Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen