De migranten werden gered door een schip van de Spaanse humanitaire hulporganisatie Open Arms.
Volledig scherm
De migranten werden gered door een schip van de Spaanse humanitaire hulporganisatie Open Arms. © AP

Ongeveer 170 migranten gered voor de Libische kust

Ongeveer 170 migranten werden de afgelopen week gered uit de Middellandse Zee. Dat meldt de Spaanse humanitaire hulporganisatie Open Arms vrijdag op Twitter.

9 reacties

 • frans Vullings

  2 maanden geleden
  wanneer gaande "REDDERS" betalen voor iedere geredde man, vrouw of kind ? dan hoeft de belastingbetaler dit niet te doen
 • Norbert Bauwens

  2 maanden geleden
  Dat kan je toch aan niemand meer wijsmaken. Wedden dat "liefdadige organisatie's" hier weer dik aan verdiend hebben. Die grote "reddingsschepen" varen niet op lucht en dat personeel moet betaald worden. Ik wil niet weten hoeveel volk er met deze "handel" zijn kost verdient. Die "geredden hebben eigenaardig genoeg ook altijd dezelfde zwemvest, sportkledij en basketsloffen aan en hebben allemaal een GSM;
 • Danny Holdensrath

  2 maanden geleden
  Gelooft dat nog iemand “gered”. Ze worden door een groot schip gebracht en afgezet in kleine bootjes om dan gered te worden.
 • Stijn Van Keer

  2 maanden geleden
  Hoe kan de EU dit laten doorgaan? Die mensen betalen allemaal duizenden euro's om in een gammel bootje gezet te worden, de mensensmokkelaars bellen vervolgens zodra het bootje in internationale wateren is, de nooddiensten dat ze de overtocht niet gaan overleven. Dit is de slavenhandel van de 21ste eeuw.
 • Pepe La Basura

  2 maanden geleden
  Terug naar het dichtstbijzijnde Lybische strand en dan verder alleen maar zuidwaarts blijven wandelen. Vraag maar asiel aan in het optimale multiculti Zuid-Afrika, want voor Europa ben je enkel een economische gelukszoeker.
 1. Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?
  Play
  Uitgelegd

  Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?

 2. Naakte man slaat op de vlucht voor politie
  Play

  Naakte man slaat op de vlucht voor politie