De voormalige president van de Verenigde Staten Donald Trump.
Volledig scherm
De voormalige president van de Verenigde Staten Donald Trump. © AFP

Ongeluksdag voor Trump: ex-president moet belastingaangiftes overmaken aan Huis van Afgevaardigden

De voormalige Amerikaanse president Donald Trump moet opnieuw klappen incasseren. Na de FBI-inval in zijn vakantiedomein in Mar-a-Lago, heeft hij weer een nederlaag geleden. Zo heeft een rechtbank het beroep van de ex-president verworpen, waardoor Trump zijn belastingaangiftes moet overmaken aan een commissie in het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden.

  1. Vanaf nu kan je een betaalpauze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?
    Spaargids.be

    Vanaf nu kan je een betaalpau­ze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?

    Wie zijn rekeningen niet langer kan betalen, kan vanaf vandaag een betaalpauze voor de hypothecaire lening aanvragen. Om in aanmerking te komen, moet je aan enkele voorwaarden voldoen. Is dat het geval, dan hoef je van je lening gedurende een jaar geen kapitaal af te lossen, maar betaal je alleen de intresten. Hoeveel is dat dan precies? En schuilen er ook addertjes onder het gras? Spaargids.be zocht het uit.