De loods waarin de politie de ‘martelcontainers’ ontdekte, is dichtgemaakt.
Volledig scherm
PREMIUM
De loods waarin de politie de ‘martelcontainers’ ontdekte, is dichtgemaakt. © Majda Ouhajji

Ongeloof bij eigenaar huurloods martelcontainers:
“Het is hier zo stil. Je hoort elke gil”

De eigenaar van de loods in Wouwse Plantage (Roosendaal), op de grens tussen België en Nederland, waar de politie zeven als martelkamers ingerichte zeecontainers heeft ontdekt, kan niet geloven dat op zijn terrein mensen door criminelen zijn mishandeld. “Het is hier zo stil. Je hoort elke gil.”

2 reacties

 • Patrick Vandeputte

  8 maanden geleden
  Je kon ook niks horen want die containers waren van binnen bekleed met geluidsisolerend materiaal. Die eigenaar wist waarschijnlijk heel goed dat er iets gebeurde wat niet pluis was.
 • Hendrik Goris

  8 maanden geleden
  Uitleg klinkt logisch. Een schermvennootschap met netjes wettelijk werk, ogenschijnlijk. Het martelen zelf gebeurt natuurlijk elders op een verlaten plaats, daarom zijn ze dan ook verplaatsbaar.
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Gigantische ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica
  Play

  Giganti­sche ijsberg van 1.270 km² scheurt af van Antarctica

 2. Vrienden vormen menselijke ketting om hond te redden
  Play

  Vrienden vormen menselijke ketting om hond te redden