Damon De Backer
Volledig scherm
PREMIUM
© Damon De Backer

Onderzoeksjournaliste Hind Fraihi: ‘De rol van de vrouwen bij IS wordt systematisch onderschat’

Mensen die ‘hun kak intrekken’, onderzoeksjournaliste Hind Fraihi heeft er een hekel aan. Zij doet net het omgekeerde en zegt altijd vrank haar gedacht. Zeker als het over IS-vrouwen gaat, zoals Candide H., wier rechtszaak deze week gepleit werd. ‘Ze beschouwt de jihad als fastfood. Op zo’n meisje krijg je nooit vat.’

20 reacties

 • Lucas Theophiel

  3 jaar geleden
  Europa moet een eenheid opleiden om hen systematisch uit te schakelen....
 • Jan vanderwallen

  3 jaar geleden
  Moslimvrouwen zijn inderdaad niet te onderschatten, ze zijn dan ook gewoon om onderdrukt te worden en dat doet wat met een mens.
 • Lilianne Van Neylen

  3 jaar geleden
  Komedie spelen kunnen ze idd goed. Vraag is waarom wij dit weten? Door allerhande persartikelen en gebeurtenissen te lezen en te zien, zelfs zelf beleven in onze onmiddellijke omgeving. Maar boven die werkelijkheid staan onze befaamde rechters al lang! Helaas!
 • Denis Van den broeck

  3 jaar geleden
  Ze heeft gelijk en had al is gelijk maar dat horen ze niet graag en dan gaan ze verschieten in.mei als het verkiezingen is !!!! Hopelijk doe iedereen zijn ogen open want het is kwart na twaalf i.p.v.vijf voor twaalf
 • Patrick Voet

  3 jaar geleden
  Men vergeet ook dat hun geloof zegt dat liegen tegen niet gelovingen ok is. Dus ze staan in de rechtbank, onder ede, gewoon te liegen tegen ons.
 1. Ook in Zwitserland eerste mogelijke geval van omikronvariant ontdekt - Ursula von der Leyen: "Race tegen de klok tegen omikronvariant”
  84

  Ook in Zwitser­land eerste mogelijke geval van omikronva­ri­ant ontdekt - Ursula von der Leyen: "Race tegen de klok tegen omikronva­ri­ant”

  De wereld maakt zich zorgen om de nieuwe omikronvariant, die voor het eerst werd vastgesteld in Zuid-Afrika en ook in ons land werd aangetroffen. Die variant zou mogelijk besmettelijker zijn dan de deltavariant. Een aantal landen hebben de maatregelen voor Belgische reizigers al verstrengd. De ontwikkelingen van zondag 28 november helees je hier in ons liveblog.