Joe Biden en zijn zoon Hunter Biden
Volledig scherm
Joe Biden en zijn zoon Hunter Biden © REUTERS

Onderzoek naar belastingen van Hunter Biden

Er loopt een onderzoek naar de belastingen van Hunter Biden, de zoon van de Amerikaanse president-elect Joe Biden. Dat laten Joe Biden en zijn vicepresident-elect Kamala Harris weten in een statement.

3 reacties

 • Van Loo Marc

  2 jaar geleden
  De poppen kast kan beginnen ze zijn toch stuk voor stuk niet te vertrouwen als het om geld gaat
 • Gert Van Hees

  2 jaar geleden
  Ik snap nog altijd niet dat jullie Biden als president-elect voorstellen, dat kan enkel als het kiescollege voor hem heeft gekozen of als Trump het opgeeft.
 • John Stahl

  2 jaar geleden
  Hunter Biden heeft zichzelf verrijkt via Oekraine en China met behulp van papa Joe. Maar dit potje moest bedekt blijven tot na de verkiezingen. Enkel de alternatieve nieuws-bronnen deden verslag. Ook de Belgische nieuwsbronnen gedroegen zich als een geschrokken struisvogel.
 1. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
  Spaargids.be

  Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

  De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.