Getty Images/iStockphoto
Volledig scherm
© Getty Images/iStockphoto

Onderzoek in India na oproepen op hindoebijeenkomst om moslims uit te moorden

De Indiase politie heeft een onderzoek geopend na herhaaldelijke oproepen om een bloedbad aan te richten onder de moslimminderheid tijdens een publieke bijeenkomst van extremistische hindoes. Een video, waarvan het Franse persagentschap AFP de echtheid verifieerde, toont een vrouw die zich tot een menigte richt begin december in de heilige hindoestad Haridwar, en oproept om moslims te doden.

  1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
    Livios

    Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

    Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.