Brad Raffensperger (links) en Donald Trump (rechts)
Volledig scherm
Brad Raffensperger (links) en Donald Trump (rechts) © EPA

Onderzoek in Georgia naar poging van Trump om verkiezingsuitslag te beïnvloeden

De Republikeinse staatssecretaris van de Amerikaanse staat Georgia, Brad Raffensperger, heeft maandag een onderzoek geopend naar een poging van de voormalige Amerikaanse president Donald Trump om de verkiezingsuitslag in die staat terug te draaien.

9 reacties

 • Erwin Beerens

  4 maanden geleden
  Kevin Vermeir, Trump heeft sinds begin jaren tachtig contacten binnen de top van beide partijen. Echt een buitenstaander kan hij niet worden genoemd
 • Christophe Moser

  4 maanden geleden
  Heel de wereld heeft hem het in één van zijn vele gevoerde telefoongesprekken duidelijk horen plegen en dat is niet de enigste staat waarbij hij de verkiezingen heeft trachten te ondermijnen. Ik hoop dat ze die charlatan en héél zijn marginale familie eens goed de kast indraaien.
 • Jan Van Bavel

  4 maanden geleden
  Simpel, levenslang opsluiten voor wat hij heel Amerika en de rest van de wereld heeft aangedaan.
 • Kevin Vermeir

  4 maanden geleden
  Enige neutraliteit in Europese media mag op zijn plaats zijn. Wat Trump op zijn eigen btte manier zegt is wel correct. De media geeft geen noot commentaar op een democratische president; Hoe komt dit? Doen zij alles voortreffelijk? Het enigste wat geweten is is dat Trump buiten de politieke elite club komt en veel roet in het politieke clubje heeft gegooid. De sterren worden nu ingehuurd om de democraten stemmen op te brengen. Presidentschap wordt gekocht en met veel propaganda.
 • Willy Putters

  4 maanden geleden
  Als ze alles moeten onderzoeken wat die uitgestoken heeft in heel zijn loopbaan zijn ze nog wel een aantal jaren bezig.