Een trouwring in de papiercontainer is zoiets als een naald in een hooiberg
Volledig scherm
Een trouwring in de papiercontainer is zoiets als een naald in een hooiberg © Tubantia/privéfoto

Ondersteboven in de afvalcontainer: Nederlandse vuilnisdienst vindt verloren trouwring terug

 Wouter  uit het Nederlandse Enschede gooide afgelopen vrijdag wat oud papier in de ondergrondse container toen ineens zijn trouwring erachteraan vloog. Medewerkers van afvalverwerkingsbedrijf  Twente Milieu schoten de ongelukkige man (28) te hulp. Ze rukten met zwaar materieel uit en enkele uren later was de ring terecht. 

1 reactie

 • Christian Deckers

  2 jaar geleden
  Mooi gedaan, dan ben je een écht dienstverlenend bedrijf! Geen blabla en afstands-getokkel maar echt moeite doen en willen wérken.
 1. Trouwring die 17 jaar lang verloren was, is terug thuis: Kelly neemt ring vader in ontvangst van leerlingen KoHa De Vijfsprong

  Trouwring die 17 jaar lang verloren was, is terug thuis: Kelly neemt ring vader in ontvangst van leerlingen KoHa De Vijfsprong

  Kelly Claessens uit Kastel heeft dinsdag de ring van haar vader opnieuw in handen gekregen nadat deze 17 jaar zoek is geweest. De trouwring werd vorige week teruggevonden door de 7-jarige Lise aan café Castel. De oma’s die toen mee waren, wisten meteen van wie de ring was. Daardoor kon die terug aan de familie geschonken worden. “Blij dat mijn ring terug is, maar ik wil vooral de zwerfvuilacties die de school doet in de verf zetten, want dat is zeker nodig”, zegt Kelly.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 1. Zeker 10 doden nadat 18-jarige schutter vuur opent in Amerikaanse supermarkt
  Play

  Zeker 10 doden nadat 18-jarige schutter vuur opent in Amerikaan­se supermarkt

  Een 18-jarige man heeft zaterdag in de Amerikaanse stad Buffalo, in de staat New York, tien mensen doodgeschoten in een lokale supermarkt. Dat meldt politiecommissaris Joseph Gramaglia. Ook zijn drie mensen gewond geraakt. De schutter gaf zich uiteindelijk over. Hij is gearresteerd en wordt verdacht van een racistisch gemotiveerde haatmisdaad. Elf van de dertien slachtoffers zijn zwart. De Amerikaanse president Biden heeft in een verklaring de “gruwelijke schietpartij” veroordeeld.