De Iraanse tanker Grace 1
Volledig scherm
De Iraanse tanker Grace 1 © REUTERS

Officieren van in Gibraltar tegengehouden Iraanse olietanker vrij op borg

De kapitein en de drie hogere officieren van de in Gibraltar vastgehouden Iraanse tanker zijn op borgtocht vrijgelaten. Dat heeft de politie vannacht gezegd, zo meldt de Gibraltar Chronicle. Er werden geen aanklachten geformuleerd tegen de vier. Nog volgens de politie gaat het onderzoek intussen gewoon door en blijft de Grace 1 aan de ketting.

0 reacties

 1. Iran waarschuwt Westerse mogendheden op Golfregio te verlaten terwijl spanningen verder oplopen

  Iran waarschuwt Westerse mogendhe­den op Golfregio te verlaten terwijl spanningen verder oplopen

  Iran heeft de Britten opgeroepen om “onmiddellijk” de olietanker vrij te geven die vorige week in beslag werd genomen voor de kust van Gibraltar. Het land zegt ook zelf de veiligheid in zijn eigen regio te kunnen verzekeren en vindt dat Westerse mogendheden als de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk er niets te zoeken hebben. Toch besliste de Britse regering vandaag een nieuwe oorlogsboot te sturen.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).