AP - Vadim Ghirda
Volledig scherm
© AP - Vadim Ghirda

Oekraïne en Rusland wisselen lijken van soldaten uit

Oekraïne en Rusland hebben donderdag de lichamen van 160 soldaten aan elkaar overgedragen. Dat heeft de Oekraïense overheid zaterdag meegedeeld.

 1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.
 2. LIVE OORLOG OEKRAÏNE. Russisch leger: “Oekraïense eenheden trekken zich terug uit Severodonetsk”

  LIVE OORLOG OEKRAÏNE. Russisch leger: “Oekraïense eenheden trekken zich terug uit Severodo­netsk”

  Honderd dagen na de Russische invasie concentreert de strijd zich in het oosten van Oekraïne, waar een gebied groter dan de Lage Landen in handen is van het Russische leger en aan Moskou gelieerde separatisten. Kiev wil pas weer met Moskou onderhandelen over vrede als het een sterkere positie in kan nemen. Dat zei de Oekraïense hoofdonderhandelaar Davyd Arachamia vrijdag. Volg alle ontwikkelingen rond het conflict in Oekraïne in onze liveblog.