President Barack Obama wordt bijna omver getrokken door de zes maanden oude Bo tijdens het voorstellen van het nieuwe gezinslid met zijn dochters Malia en Natasha aan de media, in april 2009.
Volledig scherm
President Barack Obama wordt bijna omver getrokken door de zes maanden oude Bo tijdens het voorstellen van het nieuwe gezinslid met zijn dochters Malia en Natasha aan de media, in april 2009. © AP

Obama's nemen na ruim tien jaar afscheid van trouwe viervoeter Bo

Oud-president Barack Obama en zijn gezin hebben zaterdag afscheid moeten nemen van Bo, de Portugese waterhond die ruim tien jaar deel uitmaakte van hun leven. “We hebben een hechte vriend en trouwe metgezel verloren”, schrijft Obama op Twitter.  

20 reacties

 • Eric Roeloffzen

  1 maand geleden
  Dat had ik van de Obama's niet verwacht dat ze een dier uit het asiel zouden halen, dat is echt klasse, chapeau...
 • Bruno willems

  1 maand geleden
  Anderhalve maand geleden is mijn golden retriever ingeslapen in mijn armen na 15 jaar liefde gedeeld te hebben en het doet nog altijd pijn
 • raf peeters

  1 maand geleden
  Toeval of niet maar mijn Labrador is voor twee weken ingeslapen,eentje die ze met een stroomdraad achter gelaten hebben aan een verlichtingspaal.12 jaar heeft ze mij trouw gezelschap gegeven en toeval ,naam was ook BEAU (van mooi) .Pijnlijk en verdriet is enorm maar ze heeft een mooie rustplaats en gelukkig vangen de twee andere het gemis op maar raar ,de honden missen haar ook.
 • Marianne Van den Lemmer

  1 maand geleden
  Rashonden worden minder oud dan gemengde rassen-hond. 'Onze' waterhonden, zwerfdieren van de straat gered, worden makkelijk 16 jaar!
 • ROGER DEPREZ

  1 maand geleden
  Zeer mooie familie en een Hond die er bij pasten.