Barack Obama.
Volledig scherm
Barack Obama. © AP

Obama over “bezorgdheid” vier jaar geleden over waardige invulling presidentsambt door Trump: “Het was nog erger”

Het was nog erger dan verwacht. Zo kan je de frustraties die voormalig president Barack Obama over Donald Trump uitte op de sofa bij Stephen Colbert, vrij vertalen. “We hebben nu de kans om terug te keren naar een presidentschap dat echt aandacht heeft en probeert goed te doen voor álle mensen en niet alleen voor enkelen”, zei Obama aan de bekende host van de ‘Late Show’.

9 reacties

 • Theo Dereu

  2 maanden geleden
  Obama, de president die koos voor een extra lang durende bombardementenoorlog in Irak en Syrië die een immense vluchtelingenstroom veroorzaakte richting Europa en ons zodanig in een crisis gestort heeft. Er zijn geen complot theorieën nodig om te zien wat meneer schone schijn hier aangericht heeft. En wat de zever hier beneden betreft, de Dow Jones heeft eergisteren een ongezien record van 30.000 punten behaald en daar hebben zowel Biden als Obama niets mee te maken.
 • Michel Van der Hoydowch

  2 maanden geleden
  Obama kon niet meer realiseren , aangezien de Republikeinen al zijn voorstellen ,uit wraak voor hun verlies van de macht , blokkeerden met hun meerderheid in de Senaat. Dit pervert gegeven kan hélaas weerkeren bij de volgende regering 
 • Ramses Temmerman

  2 maanden geleden
  Wanneer zal Trump man genoeg zijn om Biden te feliciteren met zijn overwinning? En hem de hand schudden net zoals zijn voorganger (Obama) bij hem deed 4 jaar geleden... Missch nooit, en dit zegt veel over hem als mens...
 • George Duch

  2 maanden geleden
  De paar die hard Trump supporters die nog over schieten hebben een duidelijk Obama complex.Obama is erin geslaagd de FUBAR situatie van Bush grotendeels recht te trekken, heeft 15% van de bevolking voor het eerst een ziekteverzekering gegeven, en heeft ondanks alle tegenwerking van de Republikeinen ongeveer 60% van zijn verkiezingsprogramma gerealiseerd. Wat heeft Trump gedaan? Zoveel gratis cash op de markt gegooid dat bedrijven en investeerders alles beginnen opkopen wat te koop is. de rest? 0
 • paola nerozzi

  2 maanden geleden
  Ik denk dat vele hier denken het beter te doen maar dat Trump beter heeft gedaan dan Obama echt niet een president was het niet maar wel de grootste narcist en egoïst maar goed dat Amerika daar van af is en wij ook,nu kan de wereld terug slapen op beide oren ik zeg niet dat Biden perfect is maar toch beter dan de egotripper die er geweest is 
 1. Michelle Obama: “Vier jaar geleden was nederlaag veel nipter en ook erg pijnlijk, maar we gingen wel voor vlotte en respectvolle machtsoverdracht”

  Michelle Obama: “Vier jaar geleden was nederlaag veel nipter en ook erg pijnlijk, maar we gingen wel voor vlotte en respectvol­le machtsover­dracht”

  Michelle Obama, die tijdens de presidentscampagne op de achtergrond bleef, laat zich nu duidelijk uit over de weigering van Donald Trump om zijn verlies toe te geven en om werk te maken van een volwassen machtsoverdracht. Op Instagram brengt ze in herinnering hoe moeilijk het vier jaar geleden voor haar was om Melania Trump in het Witte Huis te ontvangen. “Onze democratie is zoveel groter dan wiens ego dan ook”, schrijft de voormalige first lady.
 1. Journalisten belaagd door keetschoppers: “Ze denken dat wij meedoen met de politie en bewijsmateriaal verzamelen. Onzin natuurlijk”
  PREMIUM
  5

  Journalis­ten belaagd door keetschop­pers: “Ze denken dat wij meedoen met de politie en bewijsmate­ri­aal verzamelen. Onzin natuurlijk”

  Een cameraploeg wordt belaagd met pepperspray, een verslaggever wordt achterna gezeten door een meute woestelingen, een fotografe krijgt klappen, een ander een steen tegen het hoofd: de agressie keerde zich de voorbije dagen in Nederland ook tegen de media. “Ze denken dat wij bewijsmateriaal aan het verzamelen zijn. Dat is onzin natuurlijk”.
 1. Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemotherapie: "De kinderen geven mij kracht"
  Play

  Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemothera­pie: "De kinderen geven mij kracht"

 2. Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken
  Play

  Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken