Voor alle duidelijkheid: het gaat niet om de kat op deze foto.
Volledig scherm
Voor alle duidelijkheid: het gaat niet om de kat op deze foto. © REUTERS

Nu ook kat in Hongkong positief op coronavirus

Een kat in Hongkong heeft positief getest op het nieuwe coronavirus. De eigenaar van het huisdier heeft het virus ook, aldus een medewerker van de lokale overheid. De kat vertoont nog geen symptomen die voorkomen bij mensen met het virus.

1 reactie

 • Gino SINNESAEL

  2 jaar geleden
  Begrijpe wie begrijpen kan... Er zouden wereldwijd te weinig coronatests zijn om mensen te testen, maar men weet dat katten positief zijn? Kwestie van prioriteiten?
 1. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.