EPA
Volledig scherm
© EPA

Nu al 159 doden bij zware moessonregens in India

Bij de zware moessonregens in het westen van India zijn al zeker 159 doden gevallen. In de buurt van Mumbai, het financiële hart van het land, zijn nog tientallen anderen vermist.

1 reactie

 • Marie Vanakker

  1 jaar geleden
  En hier ligt niks, geen klinkers of beton te bespeuren. Gewoon regen en veel meer en extremer dan vroeger net zoals de stormen, hittegolven, koudegolven ..... veel extremer zijn geworden. Dat kan je niet oplossen met een beton stop.
 1. Protesten Iran: Mahsa Amini (22) omgekomen na “slag op het hoofd” door zedenpolitie, familie dient klacht in

  Protesten Iran: Mahsa Amini (22) omgekomen na “slag op het hoofd” door zedenpoli­tie, familie dient klacht in

  De 22-jarige Koerdisch-Iraanse Mahsa Amini is overleden na “een zware slag op het hoofd” door de zedenpolitie, op de dag van haar arrestatie. Dat zegt haar in Irak wonende neef. De dood van de jonge vrouw leidt al weken tot zware protesten tegen het regime in de Iraanse hoofdstad Teheran. Ondertussen hebben de ouders van Amini een klacht ingediend tegen de betrokken agenten. Dat meldt de advocaat van de familie, die geciteerd wordt door het Iraanse persbureau ‘Isna’.
 2. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.
 1. Noord-Korea vuurt weer ballistische raket af en wil kernproef gaan doen

  Noord-Ko­rea vuurt weer ballisti­sche raket af en wil kernproef gaan doen

  Noord-Korea heeft een “niet-geïdentificeerde ballistische raket” afgevuurd. Dat bericht het Zuid-Koreaanse agentschap Yonhap op gezag van het Zuid-Koreaanse leger. De aankondiging volgt enkele dagen na de vorige rakettest en komt een dag voor de Amerikaanse vicepresident Kamala Harris in Seoel wordt verwacht. Donderdag heeft ze een ontmoeting met de Zuid-Koreaanse president Yoon Suk-yeol. De lancering komt tevens op een dag dat in Zuid-Korea werd gemeld dat het noorden na vijf jaar weer een kernproef wil doen.