Nora Quiorin met haar moeder
Volledig scherm
Nora Quiorin met haar moeder © AFP

Nora’s ouders vragen zich af of kidnapper haar naakte lichaam in jungle dumpte: Frans gerecht opent onderzoek naar ontvoering

Nora Quoirin (15) verdween in de nacht van 3 op 4 augustus in een resort in Maleisië, 70 km ten zuiden van hoofdstad Kuala Lumpur. Het raam van haar kamer stond open. Gisteren werd haar levenloze lichaam aangetroffen in de jungle nabij een waterval. De fatale afloop roept vele vragen op. De ouders van Nora vragen zich in ieder geval af of het naakte lichaam van hun dochter later op die plek is gedumpt door een kidnapper. Een eerdere zoektocht door de politie in hetzelfde gebied had immers niets opgeleverd. Vandaag raakte ook bekend dat het Franse gerecht een onderzoek naar ontvoering en onvrijwillige opsluiting heeft geopend. 

  1. Vermiste Nora (15) dood teruggevonden in Maleisische jungle
    buitenland

    Vermiste Nora (15) dood teruggevon­den in Maleisi­sche jungle

    Het lichaam van de vermiste Nora Quoirin (15) is gevonden in de Maleisische jungle. Dat bevestigde de politie. Het stoffelijk overschot werd ontdekt in de buurt van een waterval, op zo'n anderhalve kilometer van het resort. Ze zou geen kleren gedragen hebben. Voor haar ouders, die gisteren nog een beloning van bijna 11.000 euro uitloofden voor de gouden tip, komt de klap bijzonder hard aan. Zij hebben hun dochter inmiddels geïdentificeerd. De Frans-Ierse tiener verdween op 4 augustus uit een resort in Maleisië.