Premier Erna Solberg vierde eerder dit jaar haar zestigste verjaardag en respecteerde daarbij de coronaregels niet die ze zelf had ingevoerd.
Volledig scherm
Premier Erna Solberg vierde eerder dit jaar haar zestigste verjaardag en respecteerde daarbij de coronaregels niet die ze zelf had ingevoerd. © REUTERS

Noorse premier krijgt hoge boete wegens overtreden coronaregels

De Noorse premier heeft een boete gekregen van zo’n 2.000 euro omdat ze haar eigen coronaregels niet respecteerde. Tijdens feestjes voor haar 60e verjaardag was er te veel volk aanwezig.

4 reacties

 • HUGO VERLOT

  1 maand geleden
  Aftreden ware beter geweest.
 • Kris D'hondt

  1 maand geleden
  Prachtig. Niet goed op de hoogte zijn van de door jezelf genomen maattregelen. Perfect persoon om premier te zijn. In Belgie opleiding gekregen??
 • Pedro De Geest

  1 maand geleden
  Zo zou het moeten zijn. Hier mag De Croo dat ongestraft doen
 • DIRK SPRANGERS

  1 maand geleden
  Hoge boete ? Dat is voor haar kleintje.
 1. Britse moeder (20) voor ogen van baby vermoord “omdat overvallers bang van haar werden”

  Britse moeder (20) voor ogen van baby vermoord “omdat overval­lers bang van haar werden”

  Een man uit Georgië is afgelopen weekend aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de moord op een jonge moeder in Griekenland. De overval op het gezin van de Britse Caroline Crouch (20) choqueerde het land compleet. De politie gaat ervan uit dat een internationale bende verantwoordelijk is voor het drama. Bij hoge uitzondering looft de regering daarom een megabedrag van 300.000 euro uit voor de gouden tip die leidt tot de ontmaskering van de daders.
 1. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"

 2. Oudste radiopresentator ter wereld (96) stopt na 72 jaar
  Play

  Oudste radiopre­sen­ta­tor ter wereld (96) stopt na 72 jaar